19 / 04 / 2024

Wone Lighting ulaşım

Wone Lighting ulaşım

Kanada’nın Calgary şehri sokak aydınlatmalarında enerji verimli LED armatürlere geçmek için projenin ikinci aşamasını başlatıyor. Wone Lighting firması ise Türkiye’de aydınlatma verimliliği sağlamak için kolları sıvamış durumda.

İç Anadolu’nun tarih kokan şehri Nevşehir Wone Lighting ile aydınlanıyor!

Aydınlatma sektörünün genç ve dinamik ismi Wone Lighting farklı çözüm olanakları ile kamuoyunun dikkatini ve meraklı bakışlarını üzerine çekmeye devam ediyor.İç Anadolu’nun tarih kokan şehri Nevşehir Wone Lighting ile aydınlanıyor.

Wone Lighting LED teknolojisi ile endüstriyel sahaları aydınlatıyor!

LED Aydınlatma sektörünün önemli ve başarılı firmaları arasında yer alan Wone Lighting, Endüstriyel Aydınlatma alanında son yıllarda çok başarılı uygulamalara imza atıyor. Wone Lighting LED teknolojisi ile endüstriyel sahaları aydınlatıyor.

Wone Lighting ile LED’in bahçelere dokunuşu!

Peyzaj aydınlatmasında, peyzaj tasarımının gölgede bırakmayacak ama onu tamamlayacak, bahçe düzenlemesine katkıda bulunacak bir ışıklandırma yapılmalıdır. Oturma grubu, havuz ya da şelale benzeri ana öğeleri aydınlatmaya ağırlık verilir.

İç Anadolu’nun tarih kokan şehri Nevşehir Wone Lighting ile aydınlanıyor!

Aydınlatma sektörünün genç ve dinamik ismi Wone Lighting farklı çözüm olanakları ile kamuoyunun dikkatini ve meraklı bakışlarını üzerine çekmeye devam ediyor.İç Anadolu’nun tarih kokan şehri Nevşehir Wone Lighting ile aydınlanıyor.

Wone Lighting LED Işık Kaynaklı Armatür!

Son 5 yılın trendi LED aydınlatma sistemlerinin kullanım alanları ekonomik ve verimli oluşu nedeni ile artış gösterdi. Wone Lighting LED aydınlatma sistemleri sahip olduğu artılar ile yol ve şehir içi aydınlatmalarda büyük bir avantaj sağlar...

Wone Lighting Gaziantep seminerini gerçekleştirdi!

Türkiye’nin aydınlatma mühendislerinin tek seçeneği olmayı hedefleyen Wone Lighting 25 Haziran 2014 tarihli Gaziantep Led Teknolojileri İle Doğru Enerji Verimliliği Semineri ile hedef kitlesini engin tecrübesi ile aydınlattı.

Kocaeli Belediyesi LED'li yol aydınlatmalarında Wone Lighting’i tercih etti!

Wone Lighting kalitesini dış mekanında en ince ayrıntısına kadar kullanan Koceli Belediyesi Perox Sokak Armatürü ile aydınlığın tanımını bir kez daha yaşadı. Kocaeli Belediyesi Wone Lighting’i tercih etti.

Azerbaycan Bakü Havalimanı için Wone Lighting’i tercih etti!

Her gün gelişen ve ekonomide söz sahibi olan Azerbaycan Bakü Havalimanı için Wone Lighting’i tercih etti. 2 aylık yoğun bir çalışma ile tamamlanan Haydar Aliyev Havalimanı yeni görünümü ile uluslar arası taşımacılıkta önemli bir noktaya yükseldi.

Wone Lighting projektörler homojen ışık dağılımı sağlıyor!

Wone Aydınlatma sessizliğini bozdu. Led projektör ürün gamını genişleten Wone Lighting projektörler için farklı bir bakış açısı getirdi. Wone Lighting projektörler homojen ışık dağılımı sağlıyor.

Wone Lighting AURA-B Sokak Armatürü'nü tanıttı!

Wone Lighting profesyonellerin aydınlatma ihtiyacını karşılamak farklı AR-GE çalışmaları gerçekleştirdiği AURA-B şimdiden aydınlatma sektöründe kendinden bahsettirmeye başladı. AURA-B Sokak armatürleri serisinin mühendislik çalışmalarının heyecanlı ürünü.

Wone Lighting tavan aydınlatması ürünü Rıvo Karre'yi tanıttı!

Farklılığının farkında olan genç firma Wone Lighting enerjisini şu günlerde tavan aydınlatmalarına yöneltmiş durumda. Tavanları Rıvo Karre LED teknolojisinin son gözdesi olarak karşımıza çıkıyor...

Wone Lighting en zorlu alanları Crone Projektör ile aydınlatıyor!

Aydınlanma sektöründe hiperaktifliği ile tüm dikkatleri üzerine çeken Wone Lighting enerjisini ve tecrübesini zorlu alanları aydınlatmada kullanıyor. Wone Lighting en zorlu alanları Crone Projektör ile aydınlatıyor.

Wone Lighting'ten eğitim alanlarında doğru aydınlatma tüyoları!

Wone Lighting, eğitim alanlarında doğru aydınlatma tüyoları verdi. Aydınlatma sektörünün genç ve başarılı ismi Wone Lighting genel müdürü Kaan Dilber eğitim sektöründe doğru aydınlatmanın önemine dikkat çekti.

Wone Lighting ürünleri ile seralarınızı en verimli şekilde aydınlatın!

Teknolojik gelişmeler farklı sektörlerde kendine yer edinmeye başladı. Şüphesiz ki teknolojinin en çok kullanıldığı sektörlerden biri de tarım. Wone Lighting ürünleri ile seralarınızı en verimli şekilde aydınlatın.

Kurtköy Helenium Garden ulaşım!

40 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen Kurtköy Helenium Garden ulaşım bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz...

Başarır İnşaat Helenium Garden ulaşım!

Başarır İnşaat Helenium Garden ulaşım kapsamında projenin krokili detaylı adresi haberimizde yer alıyor

Wone Lighting ulaşım Haberi

Wone Lighting ulaşım

Kanada’nın Calgary şehri sokak aydınlatmalarında enerji verimli LED armatürlere geçmek için projenin ikinci aşamasını başlatıyor. Wone Lighting firması ise Türkiye’de aydınlatma verimliliği sağlamak için kolları sıvamış durumda.  LED enerji verimliliğinin önemine her zaman dikkat çeken ve aydınlatmanın bir mühendislik olduğunu savunan Wone Lighting 2014 yılında LED verimliliği ile farklı ve birbirinden kaliteli işlere imza attı.

Kamu kuruluşların ve özel kuruluşlarının aranılan marka ismi olan Wone Lighting LED aydınlatma konusunda ise 2014 yılında en çok tercih edilen ürünleri sokak aydınlatma armatürleri üzerinde çalışmalar gerçekleştirdi.

35W-195W arasında değişen güç aralığına sahip olan Wone Lighting sokak aydınlatma armatürleri tasarım zekasının ince çizgilerini yansıtıyor. Wone Lighting sokak aydınlatma armatürlerini 2014 yılında tercih edenler arasında GATA Haydarpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Nevşehir Devlet Hastanesi, Batman Devlet...