26 / 04 / 2024

Wone Lighting 2014 yılında Türkiye’yi aydınlattı!

Wone Lighting 2014 yılında Türkiye’yi aydınlattı!

Kanada’nın Calgary şehri sokak aydınlatmalarında enerji verimli LED armatürlere geçmek için projenin ikinci aşamasını başlatıyor. Wone Lighting firması ise Türkiye’de aydınlatma verimliliği sağlamak için kolları sıvamış durumda.



Kanada’nın Calgary şehri sokak aydınlatmalarında enerji verimli LED armatürlere geçmek için projenin ikinci aşamasını başlatıyor. Wone Lighting firması ise Türkiye’de aydınlatma verimliliği sağlamak için kolları sıvamış durumda.  LED enerji verimliliğinin önemine her zaman dikkat çeken ve aydınlatmanın bir mühendislik olduğunu savunan Wone Lighting 2014 yılında LED verimliliği ile farklı ve birbirinden kaliteli işlere imza attı.

Kamu kuruluşların ve özel kuruluşlarının aranılan marka ismi olan Wone Lighting LED aydınlatma konusunda ise 2014 yılında en çok tercih edilen ürünleri sokak aydınlatma armatürleri üzerinde çalışmalar gerçekleştirdi.

35W-195W arasında değişen güç aralığına sahip olan Wone Lighting sokak aydınlatma armatürleri tasarım zekasının ince çizgilerini yansıtıyor. Wone Lighting sokak aydınlatma armatürlerini 2014 yılında tercih edenler arasında GATA Haydarpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Nevşehir Devlet Hastanesi, Batman Devlet Hastanesi yer aldı.

Özel sektöründe ihtiyaçlarına cevap veren Wone Lighting özellikle 2014 yılında farklı bir misyon edinerek ilaç firmaları tarafından en çok tercih edilen firma olma özelliğini kazandı. Wone Lighting kalitesini ilk fark eden ve bu kaliteyi yaşayan ilk ilaç firması ise Mustafa Nevzat oldu. Mustafa Nevzat dış aydınlatmasını Wone Lighting’e emanet ederek iş ve işçi güvenliğini sağlamış oldu.




Geri Dön