24 / 04 / 2024

Wone Lighting'ten eğitim alanlarında doğru aydınlatma tüyoları!

Wone Lighting'ten eğitim alanlarında doğru aydınlatma tüyoları!

Wone Lighting, eğitim alanlarında doğru aydınlatma tüyoları verdi. Aydınlatma sektörünün genç ve başarılı ismi Wone Lighting genel müdürü Kaan Dilber eğitim sektöründe doğru aydınlatmanın önemine dikkat çekti.



Aydınlatma sektörünün genç ve başarılı ismi Wone Lighting genel müdürü Kaan Dilber eğitim sektöründe doğru aydınlatmanın önemine dikkat çekti. Eğitimin önemine değinen Dilber sözlerine şu şekilde devam etti:

Aydınlatma elinizdeki mekânı en doğru şekilde ışığa kavuşturmaktır. Şüphesiz ki bunun içinde mekanınızın nasıl bir aydınlatmaya ihtiyacı siz belirleyeceksiniz.  Biz bugün sizlerle eğitim alanlarında ki doğru aydınlatmanın önemini konuşacağız.

Eğitim kurumlarında aydınlatmanın en çok önem arz ettiği yer sınıflardır. Öğrencilerin zamanlarını geçirdikleri alan olması itibari ile aydınlatmanın etkisinin en çok hissedildiği ortamdır. Özellikle eğitim ve çalışma ortamları için dizayn edilen aydınlatmanın sağladığı yararlar şunlardır:

Doğru aydınlatmanın sağladığı homojen ve göz almayan ışık dağılımı sayesinde tahtada ve monitörlerde oluşan parlama minimum seviyeye indirilir.

Loftda kullanılan yeni nesil LED teknolojisinin sağladığı renksel dönüşüm değerlerinin (>80) yarattığı etki sayesinde odaklama becerisi ve öğrenme motivasyonu artırır.

Armatürlerde kullanılan farklı sensor ve driver seçenekleri sayesinde günün her saatinde değişen ışık yoğunluğu otomatik olarak ayarlanır. Böylelikle sınıf ortamında ışık yoğunluğu sabit kalır.

Aydınlatma ürünlerinin yapısında bulunan değişik özellikler ile boyut ve tavan uygulama seçeneklerinde farklılık yakalanabilir.

Aydınlatma ürünlerine alttan müdahale edilebilir olması ise kolay montaj ve bakım avantajı sağlar.

Farklı aydınlatma çözümleri ile eğitimde kalitenin artacağını vurgulayan Dilber,Wone Lighting firması olarak ilk önceliklerinin insan sağlığını olduğunu belirtti.



Geri Dön