27 / 04 / 2024

Kaan Dilber

Kaan Dilber

Türkiye hala çıplak ampülle aydınlanıyor. Wone Lighting Genel Müdürü Kaan Dilber Türkiye aydınlatma pazarı ile ilgili gerçekleştirilen bir Pazar araştırmasının sonuçlarını da kamuoyunun görüşüne sundu.

Wone Lighting'ten eğitim alanlarında doğru aydınlatma tüyoları!

Wone Lighting, eğitim alanlarında doğru aydınlatma tüyoları verdi. Aydınlatma sektörünün genç ve başarılı ismi Wone Lighting genel müdürü Kaan Dilber eğitim sektöründe doğru aydınlatmanın önemine dikkat çekti.

Kaan Yücel: 'Kentsel dönüşümdeki en büyük sorun gecekondulaşma!'

Polat Gayrimenkul İcradan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Yücel, kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu. Yücel, Kentsel dönüşümdeki problemlerden birinin gecekondulaşma olduğunu ifade eden “Gecekondu problemini çözmeden, kentsel dönüşümü çözemeyiz" dedi.

Kaan Gür nereden mezun oldu? Akbank’ta hangi alanlarda çalıştı?

Kaan Gür kimdir? İş hayatına nerede başladı? Hangi görevlerde yer aldı? Akbank’ta hangi pozisyonda görev yapıyor? İşte Kaan Gür ile ilgili tüm merak edilen detaylar...

Altında yeni rekor sinyali geldi! Altın Uzmanı Senol Kaan kademe kademe açıkladı! Herkes bu rakamlara odaklandı!

Altında yeni rekor sinyali geldi! Altın Uzmanı Senol Kaan kademe kademe açıkladı! Herkes bu rakamlara odaklandı!

Ahmet Kaan Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ahmet Kaan Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ahmet Kaan Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Tuzla'da yapıldı.

Er Kaan Gayrimenkul İnşaat Tarım Ve Enerji Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Er Kaan Gayrimenkul İnşaat Tarım Ve Enerji Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de Erkan Ersoy ve Harun Demir Kaan ortaklığında kuruldu.

Prof. Dr. Rasim Kaan Aytoğu kimdir? Prof. Dr. Rasim Kaan Aytoğu kaç yaşında, nerelidir?

Prof. Dr. Rasim Kaan Aytoğu gündemde yer alıyor. Peki Prof. Dr. Rasim Kaan Aytoğu neden gündemde? Prof. Dr. Rasim Kaan Aytoğu kimdir? İşte detaylar...

Ekonomist Kaan Sarıaydın’dan altın fiyatlarıyla ilgili şoke eden açıklama! Fiyat verdi, bunu görmesi imkansız

Uzun yıllar yurt dışında menkul kıymetler alanında çalışan ekonomist Kaan Sarıaydın altın fiyatlarıyla ilgili çarpıcı değerlendirmeler yaptı.

Ekonomist Kaan Sarıaydın,

Ekonomist Kaan Sarıaydın, doların 3 TL'ye düşürülebileceğini söyledi ve nasıl yapılacağını tek tek sıraladı.

Kaan Galeri İnşaat Emlak Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Kaan Galeri İnşaat Emlak Gıda Limited Esenyurt’ta  500  bin TL sermaye bedeli ile  Mehmet Salih Öztemel kuruldu.

Cem Hakko, Kaan Namlıcı ve Jaklin Güner yeni şirket kurdu!

Cem Hakko, Kaan Namlıcı ve Jaklin Güner yeni şirket kurdu. Residence43 Otelcilik Ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi Üsküdar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Kaan Demirağ, Aslışah Alkoçlar için 15 milyon TL'ye kütük ev aldı!

Geçtiğimiz aylarda Kaan Demirağ ile evlenen Aslışah Alkoçlar'a eşinden büyük jest geldi. Demirağ eşine Kemer Country'den 15 milyon TL değerinde kütük ev hediye etti. 

Aslışah Alkoçlar ile Kaan Demirağa yeni evlerine taşındı!

Sosyetik güzel Aslışah Alkoçlar ve iş insanı Kaan Demirağ, tam kapanma öncesinde yeni evlerine taşındı. Aslışah Alkoçlar yeni evini takipçileriyle paylaştı.

Özgür Kaan Alioğlu kimdir?

ODE Yalıtım Satış Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı olan Özgür Kaan Alioğlu kimdir? Özgür Kaan Alioğlu hangi görevlerde bulundu?

Kaan Dilber Haberi

Kaan Dilber

Aydınlatma sektörünün kanayan yarasının evlere ve müşterilere ulaşmada ki zorluklar ve LED teknoloji ile ilgili akademik ve teknolojik kaynakların eksikliklerinden kaynaklandığını dile getiren Kaan Dilber konuşmasında şu ayrıntılara da yer verdi:

Tüketici Aydınlatması Araştırmasına göre Türkiye ev aydınlatmasında gelişen teknolojiye rağmen halen çıplak aydınlatma kullanıyor. Türkiye kara sularında gerçekleştirilen aydınlatma pazarı araştırmasına göre her 4 haneden biri çıplak ampul kullanıyor.

Yapılan araştırmayı biraz daha açarsak örneklem grubu olarak 6 ilden 539 hane üzerinde gerçekleştirildiğini görmekteyiz. Tüketici Aydınlatması Araştırmasında baz alınan örnek grubunda ortaya çıkan sonuç Türkiye’de her hanede ortalama 10 adet aydınlatma noktası bulunduğunu ve bunların 4 tanesinde çıplak ampul kullanıldığını gerçeği oldu.

Çıplak ampul kullananların çoğunluğu, yakın gelecekte modern ve güzel bir avize almayı planladığı için şimdilik çıplak ampul tercih ederken...