27 / 04 / 2024

Wone Lighting AURA-B Sokak Armatürü'nü tanıttı!

Wone Lighting AURA-B Sokak Armatürü'nü tanıttı!

Wone Lighting profesyonellerin aydınlatma ihtiyacını karşılamak farklı AR-GE çalışmaları gerçekleştirdiği AURA-B şimdiden aydınlatma sektöründe kendinden bahsettirmeye başladı. AURA-B Sokak armatürleri serisinin mühendislik çalışmalarının heyecanlı ürünü.



Wone Lighting profesyonellerin aydınlatma ihtiyacını karşılamak farklı AR-GE çalışmaları gerçekleştirdiği AURA-B şimdiden aydınlatma sektöründe kendinden bahsettirmeye başladı. AURA-B Sokak armatürleri serisinin yoğun mühendislik çalışmalarının en heyecanlı ürünü. 


Geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Wone Lighting LED teknolojisinin tüm olanaklarını kullanarak montaj, oryantasyon, yoğunluk, aydınlatma ışık rengi ile hedef kitlesinin tüm ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Aura-B’nin bünyesinde yer alan LED sokakları daha konforlu, daha aydınlık ve daha göz alıcı kılıyor.

Wone Lighting Sokak armatürleri ailesi yaşanılan sorunlara farklı çözümler bularak genişliyor. Merak edilen AURA-B Sokak Armatürü Alüminyum enjeksiyon gövdesi, 60-120° lens ve PMMA reflektör, temperli camı ile rakiplerine karşı aydınlatma sektörünün lideri olduğunu kanıtlıyor.


Geri Dön