26 / 04 / 2024

Beko BFE 400 B Ocaklı Fırın kaç TL, özellikleri ne? 12 Mart 2023 fiyat listesi...

Beko BFE 400 B Ocaklı Fırın kaç TL, özellikleri ne? 12 Mart 2023 fiyat listesi...

Börek pişirme ve yoğurt yapma fonksiyonlarına sahip Beko BFE 400 B Ocaklı Fırın, buhar yöntemiyle kolayca temizlenir. Verimli ocak gözleri sayesinde mutfakta geçirilen zaman kısalır. Peki, Beko BFE 400 B Ocaklı Fırın en ucuz nereden alınır? İşte detaylar...



Beko'nun en çok satan ocaklı fırın modeli olan BFE 400 B, uygun fiyatıyla da öne çıkıyor. Çok yönlü bir kullanım sunan elektroturbo özellikli Beko BFE 400 B Ocaklı Fırın, özel fonksiyonları ile en güzelinden börek ve hamur işleri ayrıca ızgara yapmanızı sağlar.

Beko BFE 400 B Ocaklı Fırın kaç TL, özellikleri ne? 12 Mart 2023 fiyat listesi...

Dört gözü gazlı ocağı ise parlak emaye yüzeye sahiptir. Verimli ocak gözleri sayesinde mutfakta geçirilen zaman kısalır.
Yoğurt Yapma Özelliği 
Beko BFE 400 B Ocaklı Fırın ile sütü kaynatmadan sağlıklı ve tam kıvamında yoğurt mayalayabilirsiniz. Bu özellik ile fırın optimum sıcaklığı belirleyerek mayalanma süresi kısaltır ve size de mis gibi ev yoğurdunu afiyetle yemek kalır.
Börek Pişirme Özelliği
Börek pişirme özelliği ile böreklerin üzeri daima çıtır çıtır, içi yumuşacık, altı tam kıvamında olur. 
Buharlı Temizleme Özelliği
Fırın yemekeleri çok lezzetli olur ancak fırını temizlemek, çoğu zaman göz korkutur. Beko BFE 400 B Ocaklı Fırının iç bölmesinde ulaşılamayan ve zor temizlenen kısımlar buhar yöntemiyle kolayca temizlenebilir. Yapmanız gereken fırının içini boşaltıp tepsiyi en alt seviyeye, içerisine bir miktar su koyarak yerleştirmek ve göstergeden buharlı temizleme tercihi yapmak. Çevrim bittiğinde fırının içi kolay bir şekilde silinebilir. 
Verimli Ocak Gözleri
Yüzde 25'e kadar daha verimli çalışan ocak gözleri sayesinde yemekler yüzde 35'e kadar daha hızlı pişer. Böylece mutfakta geçirilen zaman kısalır.

Peki, Beko ocaklı fırın kaç lira? Beko BFE 400 B Ocaklı Fırın kaç litre?

 


Geri Dön