27 / 04 / 2024

Bosch HBF514BH0T Ankastre Fırın kaç TL,özellikleri neler? 28 Şubat 2023 fiyat listesi

Bosch HBF514BH0T Ankastre Fırın kaç TL,özellikleri neler? 28 Şubat 2023 fiyat listesi

Bosch HBF514BH0T Ankastre Fırın,camlı kapak tasarımı,pişirme işlemi bittiğinde sesli uyarı sistemi  ve 8 farklı pişirme fonksiyonu ile mutfaklarda yerini alıyor.



 Bosch HBF514BH0T Ankastre Fırın kaç TL,özellikleri neler? 28 Şubat 2023 fiyat listesi
Ankastre fırın mutfaklarda pişirme,ısıtma ve ya çözdürme gibi işlemlerin gerçekleşmesi için pratik bir kullanım imkanı sunuyor. 8 farklı pişirme özelliği sayesinde bir çok yemeğin eşit ısıda pişmesini saplıyor.

ANKASTRE FIRIN ÖZELLİKLERİ

  • Ankastre şekilde tasarlanan cihaz, gömme şekilde kullanıma hazır halde bulunuyor. Fırında toplamda 8 farklı pişirme fonksiyonu yer alıyor. Bu sayede farklı yiyecekler için özel işlemler pratik bir şekilde gerçekleşiyor. 
  • Bosch fırının toplam maksimum iç hacmi 66 litre olarak biliniyor. Geniş iç hacmi sayesinde ferah bir kullanım alanı sağlanıyor. Cihazın kullanım sırasında harcadığı enerji oranı 0.98 kWh olarak ölçülüyor.
  • Ekran üzerinden anlık saat takibi yapılabiliyor. Bosch ankastre fırın boyutu, 595 mm yüksekliği, 594 mm genişliği, 548 mm derinliği ve 32.3 kg ağırlığı bulunuyor. Fırının kapısı açıkken derinliği 1010 mm olarak biliniyor. 
  • Ankastre fırın modelinin maksimum ısı seviyesi 275 derece olarak ölçülüyor. Fırının ön yüzeyinde kontrol paneli yer bulunuyor. LED gösterge ekranını iki yanında zaman ve ısı ayarı düğmeleri kullanılıyor.
  • LED ekranda ise dokunmatik özellik yer alıyor. Bu sayede istenilen program pratik bir şekilde seçiliyor. Bosch fırın modelinde buz çözme özelliği de bulunuyır. Bu özelliği sayesinde dondurulmuş yiyecekler dakikalar içerisinde tüketime hazır hale getiriliyor. 
  • Farklı kullanım fonksiyonlarıyla dikkat çeken fırının alt ısıtıcı özelliği sayesinde isteğe bağlı alt ta da üst ısıtıcı ile kullanım deneyimi elde ediliyor. 

Peki ankastre fırında yer alan soğuk hava fanı ne işe yarıyor? 
 


Geri Dön