18 / 04 / 2024

Luxell Börekçi Turbo Midi Fırın kaç TL? Özellikleri neler? 17 Şubat 2023 fiyat listesi 

Luxell Börekçi Turbo Midi Fırın kaç TL? Özellikleri neler? 17 Şubat 2023 fiyat listesi 

Ekmek ve börek yapma fonksiyonlarına sahip Luxell Börekçi Midi Fırın ergonomik ve pratik bir ürün olup pek çok farklı yemeğin pişirilmesini sağlayarak mutfakta işinizi kolaylaştırır. Peki midi fırının özellikleri neler ? 



Luxell Börekçi Turbo Midi Fırın kaç TL? Özellikleri neler? 17 Şubat 2023 fiyat listesi 
Luxell midi fırın mutfaklarda fazla yer kaplamadığı gibi birbirinden farklı lezzetli yemeklerin ortaya konmasına yardımcı olur. Tasarımı sayesinde fırın kapağını açmadan içini görmek mümkündür. 

MİDİ FIRIN ÖZELLİKLERİ

  • Luxell LX-9645 turbo midi fırın derinliği 38 santimetre, genişliği 46 santimetre ve yüksekliği 39.5 santimetredir.
  • Minik ebatlara sahip olan fırın modeli ergonomik ve fonksiyonel bir ürün olup; pek çok farklı yemeğin pişirilmesine yardımcı olur.
  • 70 lt hacme sahip midi fırın modelinde hamur işlerinden, ızgaraya ya da geleneksel Türk yemeklerine kadar birçok farklı ürünü hazırlamak mümkündür.
  • Ayrıca midi fırında yemek pişirirken, fırının içinin görülebilmesi için ışık sistemi çalışmaya başlar. Bu sayede midi fırın modelinin kapağını açmanıza gerek kalmadan yemeğin ne zaman pişeceğini görmek mümkün olur. 
  • Luxell fırının kapağı açılmadığı için de sıcaklık kayıplarının önüne geçilerek, yemeğin planlanan zaman dilimi içerisinde pişmesi planlanlar. 
  • Dijital saat seçeneğinin olmadığı fırında zaman kontrolünün sağlanabilmesi için zaman ayarlayıcısı bulunur. Fırının zaman ayarını maksimum doksan dakika olacak biçimde ayarlamak mümkündür.
  • Fırındaki yemeğin unutulmasının önüne geçmek için de alarm sistemi yer alır. Fırının zaman ayarının vakti geldiğinde alarm sistemi çalışmaya başlayarak, sesli uyarı verir. 

Peki ürünün diğer özellikleri neler ? Ne kadara satılıyor? 
 


Geri Dön