26 / 04 / 2024

LG 1400 devir çamaşır makinesi kaç TL ? Özellikleri neler? 14 Şubat 2023 fiyat listesi

LG 1400 devir çamaşır makinesi kaç TL ? Özellikleri neler? 14 Şubat 2023 fiyat listesi

Çamaşır makinesini yenilemek isteyenler için LG çamaşır makineleri; tambur hacmi, yıkama kapasitesi, devir sayısı, program seçenekleri ve tasarım bakımından merak konusu oluyor. Peki geniş Geniş ve çekirdek ailelerin ihtiyaçları için tasarlanan çamaşır makineleri kaç TL? 



LG 1400 devir çamaşır makinesi kaç TL ? Özellikleri neler? 14 Şubat 2023 fiyat listesi
Özel olarak tasarlanmış tambur sayesinde ve kırışıklık önleme fonksiyonu ile çamaşırları emnet etmek mümkün hale geliyor. 9 kilogram yıkama kapasitesine sahip çamaşır makinesi aynı zamanda enerji verimliliğinide arttırır. 

ÇAMAŞIR MAKİNESİ ÖZELLİKLERİ

  • 9 kilogram yıkama kapasitesiyle aynı anda daha fazla çamaşır yıkanabildiği için zaman ve bütçe tasarrufu gerçekleşir.
  • LG çamaşır makinesinde devir sayısı seçme fonksiyonu mevcuttur. Devir sayısı seçilebildiği için makine içerisindeki çamaşırların türüne ve kirlilik oranına göre ideal bir performans sunulur. 
  • Kullanıcı kontrolünü yükselten devir sayısı seçme özellikleri farklı çamaşır türleri için aynı işlemin uygulanmasını önler. Bu sayede daha verimli bir kullanıcı deneyimi elde ediliyor. 
  • LG F4T3VYW3WE çamaşır makinesinin tambur hacmi 68 litre hesaplanıyor. 68 litrelik tambur hacmi çamaşır yıkama deneyimine doğrudan etki ediyor. Cihazın maksimum sıkma devri 1400 olduğu için yüksek seviyeye ulaşmak kolaylaşıyor. 
  • Bu çamaşır makinesinde kırışıklık önleme teknolojisi mevcuttur. Kırışıklık önleme ile makine içerisinde yer alan çamaşırlar kırışmaz. Zorlu kırışıklıkların önüne geçen teknoloji yıkama sonrası avantajlar sunar.. 
  • Bu ürün yıkama ve sıkma işlemlerini yaparken sessiz bir şekilde çalışıyor. Yıkama ve sıkma sırasında ses daha az olduğu için gürültü kirliliğinin önüne geçiliyor. Çamaşır makinesinin yıkama sesi 54 dB, sıkma sesi 73 dB ölçülüyor. 

Peki çamaşır makinesinin teknik özellikleri ve fiyat listesi nedir? 
 


Geri Dön