29 / 03 / 2024

Bosch Kurutmalı Çamaşır Makinesi kaç TL? Özellikleri neler? 18 Şubat 2023 fiyat listesi

Bosch Kurutmalı Çamaşır Makinesi kaç TL? Özellikleri neler? 18 Şubat 2023 fiyat listesi

Yeni evlenecekler fakat bütçesi kısıtlı olan çiftler için Bosch, kurutma özelliğine sahip çamaşır makinesiyle dikkatleri üzerine çekiyor. 10 kilogram yıkama ve 6 kilogram kurutma kapasitesine sahip kurutmalı çamaşır makinesi 1 saatte hem yıkıyor hemde kurutuyor.



 Bosch Kurutmalı Çamaşır Makinesi kaç TL? Özellikleri neler? 18 Şubat 2023 fiyat listesi
Gelişen teknoloji ile birlikte her şey zamlanmaya başladı. Bu durum özellikle yeni evlenecek çiftleri etkiledi. Çiftler bütçelerine uygun hem çamaşır hemde kurutma makinesi arayışına girdi. Ancak her ikiside bütçelerini aştı. Bunun üzerine Bosch markası kurutmalı çamaşır makinesiyle tüketicisinin karşısına çıktı. İşte iki ürünü tek ürün haline getiren Bosch kurutmalı çamaşır makinesi bütçeye uygun fiyatları ve özellikleri..

Tüm yıkama programları parmağınızın ucunda

Giysilerinizi hangi ayarda yıkayacağınıza karar vermek için karşısına DirectSelect Ekran çıkıyor. Kullanımı kolay ekranı, her yıkama seçeneği kolayca görmenizi ve tek bir dokunuşla doğru seçimi yapmanızı sağlıyor. Böylece, küçük bir dokunuşla her zaman kusursuz yıkanmış çamaşırlar elde edebilirsiniz.

Tek seferde ve sadece 60 dakikada verimli yıkama ve kurutma özelliği

Bosch kurutmalı çamaşır makinesi, çamaşırlarınızı duraklama yapmadan sadece bir saat içerisinde yıkama ve kurutma kapasitesine sahip bir tasarımla karşımıza çıkıyor.1 kilograma kadar az giyilmiş pamuklu veya keten kıyafetleriniz için uygun yıkama programıdır. 

Yıkama sürenizi %65'e kadar azaltın 

SpeedPerfect programı, zamanınızın kısıtlı olduğu durumlar için geliştirilmiş bir programdır. SpeedPerfect sayesinde mükemmel yıkama sonuçlarından ödün vermeden yıkama sürenizi %65’e kadar azaltmanızı sağlar. 

AutoDry teknolojisi tüm kumaşlar için uygundur

AutoDry teknolojisine sahip kurutmalı çamaşır makinesi tüm kumaş türleri için etkili yıkama ve kurutma performansı sunar. Böyelece tek seferde 6 kg'a kadar çamaşır yıkayıp kurutabilirsiniz. 

Peki kurutmalı çamaşır makinesinin otomatik kurutma özelliği ne işe yarıyor? 
 


Geri Dön