25 / 04 / 2024

Bosch 9 kg 1200 dev Çamaşır Makinesi kaç TL? Özellikleri neler? 15 Şubat 2023 fiyat listesi

Bosch 9 kg 1200 dev Çamaşır Makinesi kaç TL? Özellikleri neler? 15 Şubat 2023 fiyat listesi

Çamaşır makinesini yenilemek isteyenler için Bosch, mikropları öldüren,yeniden yükleme teknolojisine sahip çamaşır makinesiyle karşımıza çıkıyor. Gelişmiş teknolojisi ile çamaşırları lekeden ve kirden arındırıyor. Peki çamaşır makinesinin diğer özellikleri neler? 



Bosch 9 kg 1200 dev Çamaşır Makinesi kaç TL? Özellikleri neler? 15 Şubat 2023 fiyat listesi
Kıyafetlere zarar vermeyen zamandan tasarruf ettiren çamaşır makinesi sunmuş olduğu üstün teknoloji ile ilgi odağı haline geliyor. Sonradan ekleme özelliği sayesinde unuttuğunuz çamaşırları ekleme imkanı sunuyor.

Yaygın mikropların %99,99'unu öldürür.*

Allergy Plus programı, bebeğinizin cildi veya alerjik ciltler için, hassas yıkamayla optimum hijyen sağlamaktadır. Yıkama sırasında ısıyı sabit tutarak, yıkanan kumaşları çok daha hijyenik bir şekilde temilenmesini sağlar. Böylece, mikroplar ve toz akarları gibi yaygın alerjenleri etkisiz hale getirir. Ayrıca çamaşırlarınızı deterjan artıklarından arındırmak için iyice durular. 

Çok daha kısa sürede kusursuz sonuçlar.

Zaman önemli olduğunda, SpeedPerfect özellikli çamaşır makineleri temizlikten ödün vermeden yıkama süresini %65'e kadar daha kısaltır. SpeedPerfect, çoğu programla, tüm yükleme miktarı ve kumaş türleriyle karma şekilde kullanılır. 

En hassas çamaşırlarınız için etkili ve nazik yıkama.

Eşsiz, patentli Vario Drum sistemi, her tip çamaşırı nazik ve etkin şekilde yıkar. Suyu eşit dağıtarak giysilerinizin kırışmasını ve esnemesini önler. Damla şeklindeki asimetrik kanatları, çamaşırları nazikçe merkeze doğru çevirir. Böylece, en kirli giysiler bile zarar görmeden derinlemesine temizlenir. 

Yeniden Yükleme ile makine dışında unuttuğunuz çamaşır kalmasın.

Yeniden Yükleme fonksiyonu, yıkama programları sırasında kolayca giysi ekleyip çıkarabilmenizi sağlar.Sadece Yeniden Yükleme düğmesine basın ve kapağı açın, unuttuğunuz çamaşırları makineye atın ve yıkamaya devam etsin. Güvenlik önlemi olarak, makinedeki su 50 °C üzerindeyse veya su seviyesi çok yüksekse Yeniden Yükleme’yi kullanamazsınız! 

Peki Bosch çamaşır makinesi fiyatı ne kadar? 


Geri Dön