26 / 04 / 2024

Arçelik Çamaşır Makinesi kaç TL? Özellikleri neler? 17 Şubat 2023 fiyat listesi 

Arçelik Çamaşır Makinesi kaç TL? Özellikleri neler? 17 Şubat 2023 fiyat listesi 

Arçelik 9124 N MG Çamaşır Makinesi, buhar destekli yıkama teknolojisi,çamaşır ekleme özelliği ve ergonomik modları sayesinde ilgileri üzerine çekiyor. Peki çamaşır makinesinin diğer özellikleri neler? 



 Arçelik Çamaşır Makinesi kaç TL? Özellikleri neler? 17 Şubat 2023 fiyat listesi 
Arçelik çamaşır makinesi gereksinimlerinizi karşılar ve pratik bir halde çamaşırlarınızı yıkamanıza yardımcı olur. 9 kilogram geniş yıkama kapasitesine sahip çamaşır makinesi özellikle geniş ailelere hitap eder. 1200 devir sayısı yer alır  ve bu vesile ile çamaşırlarınız için yüksek devirli sıkma işlemi ortaya koyar.Yüksek devirde sıkılan çamaşırlar daha hızlı kurur.

Çamaşır Ekleme

Program başlatıldıktan sonra unutulan çamaşırların ilave edilebilmesini sağlayan çamaşır ekleme özelliği sayesinde,kapak komple açılır ve büyük çamaşırların da eklenebilmesine yardımcı olur.

Aquafusion

Aquafusion teknolojisinde kullanılan tekli su jeti sistemi sayesinde, deterjanlı suyu çamaşırların üzerine püskürtülür. Deterjan sistemi ile de su alımı sırasında deterjan kaybı engellenerek deterjanın maksimum verimlilikle kullanılmana olanak sunar . Aquafusion yeterli miktarda deterjanla etkin bir temizlik ortaya koyar.

Buhar Destekli Yıkama Teknolojisi

Seçili programların içerisinde belirli süre ve adımlarda çalışan buhar desteği ile kırışık azaltma ve yumuşaklık verme özelliği yer alır. 

Peki Arçelik çamaşır makinesinin teknik özellikleri nedir,ne kadara satılıyor? 

 


Geri Dön