28 / 03 / 2024

Bu makine hem yıkıyor hem de kurutuyor! Samsung Kurutmalı Çamaşır Makinesi Kaç TL? İşte 6 Şubat 2023 fiyat listesi

Bu makine hem yıkıyor hem de kurutuyor! Samsung Kurutmalı Çamaşır Makinesi Kaç TL? İşte 6 Şubat 2023 fiyat listesi

Samsung çamaşır makinesi, kurutmalı olma özelliğiyle ön plana çıkıyor. Çamaşırları kurutmak için asmaya gerek duymayan kurutma özelliği ile ev hanımları tarafından çokça tercih ediliyor.  İşte kurutmalı çamaşır makinesinin özellikleri..



Bu makine hem yıkıyor hem de kurutuyor! Samsung Kurutmalı Çamaşır Makinesi Kaç TL? İşte 6 Şubat 2023 fiyat listesi
Ev hanımları çamaşırları yıkadıktan sonra kuruması için tek tek askıya asmak zorunda kalıyor. Çamaşırların saatlerce kurumasını beklemek istemeyen ev hanımları bir arayış içine girdi. İşte bu ürün ev hanımlarını zahmetli bir işten kurtarıyor. Böylece  çamaşırları hem yıkıyor hemde kurutuyor. 

ÜRÜNÜN ÖZELLİKLERİ

Samsung'un patentli Eco Bubble teknolojisi ile donatılmış olan çamaşır makinesi, düşük sıcaklıklarda bile sizlere verimli temizlik sunuyor.Deterjan köpüklere dönüşerek bu sayede kumaşlara hızlı bir biçimde nüfuz ediyor ve bu aşamada kıyafetleri asla yıpratmıyor.

Kurutma aşamasında tüm giysileriniz rengini ve dokusunu ilk günkü gibi koruyan Eco Bubble teknolojisi  cihazın minimal tüketimi sayesinde enerji tasarrufu sağlanmış oluyor. Çocuk kilidi özelliğini devreye sokarak makine çalışır haldeyken çocuklarınızın paneli kurcalamasının ve bozmasının önüne geçiliyor.

Air Wash teknolojisi, giysilerinizdeki kokuların giderilmesini sağlayarak her zaman hoş ve taze kokmalarına olanak sunuyor.Hava ile temizlik gerçekleştiren bu inovatif teknoloji, sadece ısıtılmış hava kullanarak temiz ve mis kokulu çamaşırlar elde etmenize yardımcı oluyor.

Çamaşır makinesinin programları arasında Eco 40-60, Pamuklu, Sentetik, Yoğun Köpük, Durulama + Sıkma, Buhar ile Temizleme ve Temiz Kazan programları bulunuyor.Her bir programın kaç dakika süreceğini, makine panelindeki siyah yuvarlak tekerleği ilgili programa getirerek anında görüntüleyebilir ve çamaşır yıkama programınızı buna göre planlayabilirsiniz. 

Cihazın öne çıkan programlarından biri olan Buhar ile Temizleme programı sayesinde özellikle çamaşırların makinede yıkandıktan sonra uzun süre kazan içerisinde kalmasıyla oluşacak kötü kokuların önüne geçiyor.
Suda bekletme, titreşim ve yüksek hızlı sıkma fonksiyonlarını bir arada kullanılmasıyla sert veya masraflı deterjanlar kullanmanıza gerek bırakmayan ürün,temizlenmesi  gerektiğinde ise cihaz sizi otomatik olarak bilgilendirir. 

Peki çamaşır makinesini en uygun fiyata nerden alınır? 


Geri Dön