18 / 04 / 2024

Bakan bir daha bakıyor! Beko BFE 400 EB Ocaklı Fırın’da görülmemiş fiyat!

Bakan bir daha bakıyor! Beko BFE 400 EB Ocaklı Fırın’da görülmemiş fiyat!

Her evin olmazsa olmaz beyaz eşya ürünleri arasında yer alan ocaklı fırın, hem yeni evleneceklerin hem de evine yeni ocaklı fırın almak isteyenlerin adeta evini süslüyor. Beko’nun piyasaya sunduğu BFE 400 EB Ocaklı Fırın da bu konuda iddialı bir konumda yer alıyor.



Yeni evlenecek çiftler, ocaklı fırını eskidiği için yenisini almak isteyenler veya ilk defa ocaklı fırın alacak tüketiciler için Beko, resmen evlerin olmazsa olmazı denebilecek bir ocaklı fırın piyasaya sundu. Beko BFE 400 EB Ocaklı Fırın, sınıfındaki diğer ürünlere nazaran cazip özellikleri ve fiyatıyla tüketicilerin en çok tercih ettiği ocaklı fırınlar arasında başı çekiyor.

 Bakan bir daha bakıyor! Beko BFE 400 EB Ocaklı Fırın’da görülmemiş fiyat!

BUHARLI TEMİZLEME ÖZELLİĞİ

BFE 400 EB Ocaklı Fırın’da yer alan buharlı temizleme özelliğini kullanarak fırının iç bölmesinde ulaşamadığınız ya da zor temizlediğiniz bölümleri kolay bir şekilde temizleyebilirsiniz ve bu konuda, sizin tek yapmanız gereken fırının bütün parçalarını çıkardıktan sonra tepsiyi en alt seviyeye, içerisine bir miktar su koyarak yerleştirmek ve fonksiyon panelinde yer alan buharlı temizlemeyi seçmek. Çevrim bittiği zaman fırınınızın içerisi kolay bir şekilde silinebilir bir duruma gelir. İşte bu kadar kolay!

YOĞURT YAPMA ÖZELLİĞİ

Kendi yoğurdunuzu yapmak hiç bu kadar kolay hale gelmemişti. Yoğurt yapma fonksiyonuyla fırınınız optimum sıcaklığı ayarlayarak mayalanma süresini kısaltır. Size de sadece leziz ev yoğurdunun tadını çıkarmak kalır.

Peki, Beko BFE 400 EB Ocaklı Fırın'ın teknik özellikleri neler? Fiyatı ne kadar? İşte detaylar...


Geri Dön