19 / 04 / 2024

Vestel SF 9401 Ocaklı Fırın kaç lira, özellikleri ne? 27 Şubat 2023 fiyat listesi...

Vestel SF 9401 Ocaklı Fırın kaç lira, özellikleri ne? 27 Şubat 2023 fiyat listesi...

Sebze meyve kurutma ve güveç yapma fonksiyonlarına sahip Vestel SF 9401 4 Gözü Gazlı A Enerji Sınıfı Solo Fırın, hamur şefi teknolojisi ile dikkat çekiyor. Peki, Vestel fırın en ucuz nereden alınır, hamur şefi teknolojisi nedir? İşte detaylar...



Türkiye'nin beyaz eşya devi Vestel'in her zevk ve ihtiyaca cevap veren fırınları büyük ilgi görüyor. Vestel SF 9401 Solo Fırın, markanın en çok tercih edilen ürünleri arasında ilk sıralarda yer alıyor.

Vestel SF 9401 Ocaklı Fırın kaç lira, özellikleri ne? 27 Şubat 2023 fiyat listesi...

Uygun fiyatı ve özel pişirme fonksiyonları ile dikkat çeken Vestel SF 9401 Ocaklı Fırın, sahip olduğu özel Low-e kaplamalı iç cam ile ısı kaybını azaltırken dış camın ısınmasını da engeller. Ürünün kapısında yer alan iç cam ise kolayca çıkarılıp temizlenebilir. Ocağı her gözde bulunan ateşleme sistemiyle tek hareketle yakılır.

İşte Vestel SF 9401 Ocaklı Fırında Yer Alan Fonksiyonlar: 

Güveç Yapma Fonksiyonu
Toprak kapta odun ateşinde pişmiş gibi hissettirecek nefis bir güveç yapmak için, fırının şalter ve termostat ayarlarını güveç ikonlu konumuna getirip 5 dakikalık ön ısıtmanın ardından güveci ikinci rafta bulunan tel ızgaranın üzerine bırakmak yeterli. Sadece 2-2,5 saat sonra güveç hazır olur.

Sebze-Meyve Kurutma Fonksiyonu
Vestel Fırın sayesinde sebze ve meyveleri hijyenik bir ortamda kurutup uzun süre saklamak mümkün. Yapılması gereken; yiyecekleri ızgara teli üzerine yerleştirmek ve türüne göre belirtilen süreyi seçerek fırın şalter ve termostat ayarını kurutma fonksiyonuna getirmektir.

Katalitik Panel Teknolojisi
Fırının arka ve yan duvarlarında yer alan kendi kendini temizleyen katalitik paneller, pişirme sırasında yemekten sıçrayan yağ ve yiyecek parçalarını içine hapsederek yok eder. Böylece fırının kullanım ömrü boyunca iç yüzeyini temizlenmesine gerek kalmaz.

Yoğurt Yapma Fonksiyonu
Artık evde yoğurt yapmak çok kolay. Bu fonksiyon ile fırın yoğurdu mayalamak için en uygun sıcaklığa gelir.

Hamur Şefi Teknolojisi
Bu teknoloji ile dışı çıtır çıtır, içi yumuşacık puf puf hamur işleri ve ekmekler yapılır.
Vestel SF 9401 Beyaz Ocaklı Fırın ne kadar? Vestel Ocaklı Fırın kaç TL?


Geri Dön