18 / 04 / 2024

  İşte en ucuz robot süpürgeler! Fiyatlarına inanamayacaksınız! 3 Ocak 2023 Fiyat Listesi

  İşte en ucuz robot süpürgeler! Fiyatlarına inanamayacaksınız! 3 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Evi temizlerken kablo yetişmemesi sorunu ve ağır makineleri arkanızdan sürükleme derdine son veren robot süpürge teknolojisi, gün geçtikçe daha fazla tüketicinin ilgisini çekiyor.



 

Peki en uygun fiyatlı robot süpürge hangisi, hangi model? Fiyatları ne kadar? En ucuz robot süpürge kaç TL? İşte ayrıntılar…

Hem vakitten kazandıran hem de evinizde küçük yardımcınız gibi sürekli evinizi temizleyen robot süpürgeler, piyasaya çıkmalarından kısa süre sonra alıp memnun kalan pek çok tüketicinin favorisi oldu.  Piyasada marka ve özelliklerine göre çok farklı fiyatlarla satışa sunulan robot süpürgeler 3.000 TL’den başlıyor ve 40.000 TL’ye kadar çıkıyor.

Peki en uygun fiyatlı robot süpürge hangisi? Fiyatı ne kadar? Özellikleri neler?

HONOR CHOICE AKILLI ROBOT SÜPÜRGE R1  ÖZELLİKLERİ

Piyasada satılan robot süpürgelerin en ucuzlarından biri olan Honor Choice marka akıllı robot süpürge ve paspas 510 ml ile büyük bir toz haznesine sahip. 300 Ml Geniş Su tankı bulunan Honor Choice robot süpürgede  navigasyon sistemi, uzaktan kumanda ve app kontrolü ve çoklu hassas sensör özellikleri bulunuyor

TCL SWEEVA6000 ROBOT  SÜPÜRGE ÖZELLİKLERİ

Akıllı lazer navigasyonu ve özelleştirilmiş akıllı temizlik özelliği bulunan TCL Sweeva6000 modelinin diğer özellikleri şöyle;

2700PA güçlü temizlik, UVC Sterilizasyon, kendi kendine şarj edip temizliğe devam etme, Alexa ve Google Asistan üzerinden uygulama ve ses kontrolü, TCL Home uygulamasıyla uzaktan kontrol, 3 saat çalışma süresi, 500ml toz hazne kapasitesi, yıkanabilir HEPA Filtre, 65 dB gürültü seviyesi, 5000 mAh batarya,  *180 dk maksimum çalışabilme.

  İşte en ucuz robot süpürgeler! Fiyatlarına inanamayacaksınız! 3 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Cihaz, akıllı lazer navigasyonuyla odanızdaki nesneler arasındaki mesafe bilgilerini toplamak için odayı saniyede 6 tur hızında tarayıp sistematik bir temizlik yolu oluşturuyor. 4 seviye ayarlanabilir emiş gücü ile 2700PA güçlü temizlik imkanı sunan cihaz, sessiz çalışıyor.

Bakteri ve mikroplardan kurtulmak için UVC sterilizasyonu ile etkili temizlik sağlayan cihaz, Alexa ve Google Asistan ile sesle kontrol özelliğiyle sesinizle açılarak temizliğe başlarken, 5000 mAh batarya ile 150 metrekareye kadar bir alanda 3 saate kadar temizlik, temizlik planlama, özelleştirilmiş temizlik için alan işaretleyip programlama, girilmez bölgeleri belirleme gibi özelliklere sahip.


 


Geri Dön