20 / 04 / 2024

Altınbaş'tan müjde! Baget pırlantalarda kaçırılmayacak indirim! 3 Ocak 2023 fiyat listesi...

Altınbaş'tan müjde! Baget pırlantalarda kaçırılmayacak indirim! 3 Ocak 2023 fiyat listesi...

Altınbaş'tan müjde gibi haber! Yılın ilk haftasında Altınbaş dev kampanyasını başlattı! Altınbaş, Baget Pırlanta Yüzüklerde yüzde 44'e varan indirim sundu. Peki, Altınbaş'ta baget pırlanta yüzük fiyatları ne kadar? İşte 3 Ocak 2023 fiyat listesi...



Altınbaş, Baget Pırlanta Yüzüklerde yüzde 44'e varan indirim kazanın. Herkesin çok beğendiği baget pırlantalar Altınbaş'ta indirime girdi. Bu indirimden faydalanmak  isteyen kişiler Altınbaş'ta baget pırlanta yüzük fiyatlarını araştırıyor.

Baget pırlanta, pırlantayı özel bir baget kesim tekniği ile keserek modern bir izlenim yaratan pırlanta yüzüktür. Aynı zamanda "baget kesim" olarak da adlandırılır. Daha hafif ve keskin baget yüzük modelini oluşturmak için geleneksel oval kesim teknikleri kullanıldı. Baget kesimin düz hatları pırlantanın mükemmelliğini yansıtarak ona kendinden emin bir ışıltı veriyor. 

 Altınbaş tan müjde! Baget pırlantalarda kaçırılmayacak indirim! 3 Ocak 2023 fiyat listesi...

Kadınların vazgeçilmezi baget kesim altın yüzük ile çok yakışıyor. Altın baget yüzükler genellikle pırlanta yüzük tasarımlarıdır. Altın veya pırlantalı baget pırlanta yüzükler, pırlanta lüksünü altının gücüyle birleştirerek hayatınızı zenginleştiriyor. 

Baget yüzükler geleneksel oval tasarımdan tamamen farklı bir konsepte sahip. Baget pırlanta yüzükler, yüzbinlerce yıllık pırlanta serüveninin  kanıtıdır. Anlam ve mükemmellik dolu bir elmas. Zarafet, zarafet, estetik ve en önemlisi sevgi ve ilgiyi yansıtır.

Peki, Altınbaş'ta baget pırlanta yüzük fiyatları ne kadar? İşte 3 Ocak 2023 fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön