25 / 04 / 2024

Altınbaş'tan yeditaş yüzüklere kaçırılmayacak çılgın indirim! 23 Ocak 2023 fiyat listesi...

Altınbaş'tan yeditaş yüzüklere kaçırılmayacak çılgın indirim! 23 Ocak 2023 fiyat listesi...

Altınbaş'tan müjde üzerine müjde geldi! Altınbaş, yeditaş yüzüklere yüzde 40'a varan indirim yaptı. Peki, Altınbaş'ta yeditaş pırlanta yüzük fiyatı ne kadar? Yeditaş pırlanta yüzükler kaç TL? İşte 23 Ocak 2023 yeditaş pırlanta yüzük fiyat listesi...



Altınbaş'tan müjde üzerine müjde geldi! Altınbaş, yeditaş yüzüklere yüzde 40'a varan indirim yaptı. İndirimden yararlanmak isteyenler Altınbaş'tan yeditaş yüzük fiyatlarını araştırmaya başladı.

Pırlanta taşlı yüzükler çeşitli şekillerde tasarlanmakta olup, bunların arasında 7 adet pırlanta taşlı model bulunmaktadır. Kadınların alyans olarak tercih ettiği yüzüklerden biri de 7 taşlı pırlanta yüzüktür. Peki 7 taşlı yüzük nedir? 

Altınbaş tan yeditaş yüzüklere kaçırılmayacak çılgın indirim! 23 Ocak 2023 fiyat listesi...

Bu yüzüklerde 7 adet pırlanta taş bulunmaktadır. Klasik alyans modellerinden sıkılan kadınların kişisel tarzlarını ifade etmek için kullandıkları bu modeller, kadınlara farklı bir hava ve ışıltı kazandırıyor. Günümüzde alyans olarak kullanılan 7 taşlı pırlanta yüzük, pırlanta seven kadınların güzelliğine renk katan zarif ve asil bir tavırdır. 7 taşlı pırlanta yüzük alırken tektaş ile uyumluluğunu kontrol etmek önemlidir. Çünkü tektaş ile birlikte giyilen yedi taşlı bir yüzük size daha zengin, daha parlak bir görünüm kazandıracaktır.

Altınbaş tan yeditaş yüzüklere kaçırılmayacak çılgın indirim! 23 Ocak 2023 fiyat listesi...

7 taş pırlantadan bahsetmişken, her an takılabilen bir alyans olduğu söylenebilir. Klasik alyansların yerini almaya başlayan yedi taşlı pırlanta yüzük, gün boyu parmağınızda kaldığı için giyim tarzınızla uyumlu olmasına özen göstermelisiniz. Bu yüzüğü satın alırken anlamını unutmamalısınız. Ayrıca yedi taş yüzük alırken mutlaka sertifika talep etmelisiniz. 

Peki, Altınbaş'ta yeditaş pırlanta yüzük fiyatı ne kadar? Yeditaş pırlanta yüzükler kaç TL? İşte 23 Ocak 2023 yeditaş pırlanta yüzük fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön