16 / 04 / 2024

Altınbaş'tan yakut yüzüklere indirim! 11 Ocak 2023 fiyat listesi...

Altınbaş'tan yakut yüzüklere indirim! 11 Ocak 2023 fiyat listesi...

Altınbaş'tan müjde geldi! Altınbaş, yakut yüzüklere indirimler geldi. Peki, Altınbaş'ta yakut yüzükler ne kadar? İşte 11 Ocak 2023 Altınbaş yakut yüzük fiyat listesi...



Altınbaş'tan müjde geldi! Altınbaş, yakut yüzüklere yüzde şok eden indirimler uyguladı. Bu indirimden yararlanmak için tek yapmanız gereken bu yüzükleri Altınbaş'ın web adresinden satın almak. Peki, Altınbaş'ta yakut yüzükler ne kadar? Yakut taşının anlamı nedir? İşte 11 Ocak 2023 Altınbaş yakut yüzük fiyat listesi...

 Altınbaş tan yakut yüzüklere indirim! 11 Ocak 2023 fiyat listesi...

YAKUT NEYİ TEMSİL EDER?

Yakutlar her zaman aşkın en iyi habercisi olmuştur. Yakut Kırmızısı ateşin, tutkunun ve arzunun özüdür. Kırmızı, cesareti ve zaferi temsil ettiğinden, yakut kralların, mihracelerin ve sultanların en sevdiği değerli taştı.

 Altınbaş tan yakut yüzüklere indirim! 11 Ocak 2023 fiyat listesi...

YAKUT TAŞI NEYE İYİ GELİR?

Yakut Taşının Faydaları başlıca şu şekildedir;

Uğur taşı olarak da bilinen yakut, insanlara şans ve özgüven getirir, bağışıklık sistemine iyi gelir ve kan dolaşımını düzenler. Sezgiyi güçlendirmeye yardımcı olur. Antik çağlardan beri hastalıklardan ve zehirlerden kurtulmak için kullanılmıştır.

Yakut / Ruby Taşı bir canlılık taşıdır.  Bedene ve zihne canlılık, chi ve yaşam enerjisi getirmek için kök çakrayı aktif olarak uyarır.

 Altınbaş tan yakut yüzüklere indirim! 11 Ocak 2023 fiyat listesi...

YAKUT TAŞININ ÖZELLİKLERİ NELER?

Bu taş yarı saydam, şeffaf ve opak bir taştır. Kırmızı ve bordo tonlarının yer aldığı bu taşın rengi kahverengi, kırmızı ve mor tonlarında karşımıza çıkıyor. Yüksek sertliği nedeniyle takı, süs eşyası ve değerli taşların imalatında büyük avantaj sağlamaktadır.

İşte 11 Ocak 2023 Altınbaş yakut yüzük fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön