20 / 04 / 2024

Audi A4 allroad quattro'ya yeni yıl zammı! A4 allroad quattro fiyatları ne kadar oldu? İşte 11 Ocak 2023 fiyat listesi

Audi A4 allroad quattro'ya yeni yıl zammı! A4 allroad quattro fiyatları ne kadar oldu? İşte 11 Ocak 2023 fiyat listesi

Audi A4 allroad quattro'ya yeni yılla birlikte bir zam daha geldi. Peki Audi A4 allroad quattro'nun fiyatı ne kadar oldu? İşte Audi A4 allroad quattro 11 Ocak 2023 fiyat listesi...



Allroad'a özel standart süspansiyon, Audi A4 allroad quattro'yu temel modele göre 23 mm daha yüksek bir görünüme kavuşturuyor. Cömert yerden yüksekliği, dışa dönük tasarımı ve yüksek işlevselliği ile A4 allroad quattro özel bir statüde yer alıyor. Audi A4 allroad quattro'nun iç kısmında, geniş bir alan ve ambiyans aydınlatma paketleri gibi özel özellikler dikkat çekiyor.

Standart quattro dört tekerlekten çekiş, kullanıcıya iyi bir çekiş gücü ve üstün sürüş dinamikleri sunuyor.. 

Audi A4 allroad quattro, karakteristik dış tasarımı olan offroad görünümüyle ilk bakışta dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Arka kısımdaki dikkat çekici özellikler arasında gövde altı koruması ve özel difüzör yer alıyor. Önde, dikey destekleri bulunan güçlü Singleframe, belirgin bir ayırt edici özellik olarak öne çıkıyor.

Audi A4 allroad quattro'nun iç kısmında, aracın genişliği, üzerinde krom kaplama şeridin özel bir vurgu ilave ettiği kesintisiz havalandırma şeridi gibi detaylarla fark yaratıyor. Orta konsolda geniş, pratik bir saklama bölmesi yer alıyor. Ambiyans aydınlatma paketi standart olarak geliyor.

Peki Audi A4 allroad quattro'nun teknik özellikleri neler? İşte Audi A4 allroad quattro teknik özellikleri ve 11 Ocak 2023 fiyat listesi...


Geri Dön