19 / 04 / 2024

Altınbaş'tan zümrüt yüzüklere çılgın indirim! 16 Ocak 2023 fiyat listesi...

Altınbaş'tan zümrüt yüzüklere çılgın indirim! 16 Ocak 2023 fiyat listesi...

Altınbaş'tan zümrüt yüzüklere görülmemiş bir indirim geldi! Peki, Altınbaş'ta safir yüzükler ne kadar? İşte 16 Ocak 2023 fiyat listesi...



Altınbaş'tan müjde üzerine müjde geldi! Altınbaş, zümrüt yüzüklere yüzde 40'a varan indirim uyguladı. İndirimden faydalanmak isteyenler Altınbaş'tan zümrüt yüzük fiyatlarını araştırmaya başladı.

Altınbaş tan zümrüt yüzüklere çılgın indirim! 16 Ocak 2023 fiyat listesi...

Zümrüt, beril mineralinin alt türlerinden biridir. Şeffaf yapısı ile bu taş genellikle taç takısı olarak kullanılır. Zümrüt aynı zamanda "Emerald" olarak da adlandırılır. Sevgi, duyarlılık ve sadakat taşı olarak kabul edilen zümrüt, ilişkilerde uyumun sembolü olarak kabul edilir.

Peki, Altınbaş'ta zümrüt yüzük fiyatları ne kadar? İşte 16 Ocak 2023 Altınbaş safir yüzük fiyatları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön