25 / 04 / 2024

Sevgililer gününe özel büyük kampanya başladı! Altınbaş'ta yüzde 50'ye varan indirim! 26 Ocak 2023 fiyat listesi

Sevgililer gününe özel büyük kampanya başladı! Altınbaş'ta yüzde 50'ye varan indirim! 26 Ocak 2023 fiyat listesi

Altınbaş'ta sevgililer gününe özel kampanya başladı. Tüm pırlanta takılarda yüzde 50'ye varan indirim fırsatı devam ediyor. İşte Altınbaş 26 Ocak 2023 fiyat listesi...



Sevgililer güne özel hediye arayanlar pırlanta ve altın markaların indirimlerini merak ediyor. Altınbaş, sevgililer gününe özel yüzde 50'ye varan indirim kampanyası başlattı.

Altınbaş'ta tüm pırlanta kolye, yüzük, bileklik ve kolyeler yüzde 50'ye varan indirimle satışa sunuluyor. 

Sevdiklerimiz için en özel ve romantik sevgililer günü hediyesi arayanlar için Altınbaş indirimli fiyat listesini yayımladı. Sevgilinizle aranızdaki bağı simgeleyecek olan pırlanta yüzükler, safir mücevherler ya da tutku ve aşkın rengine bürünmüş yakut taşlı takılardan satın alabilirsiniz.

Peki Altınbaş'ta pırlanta kolye, küpe, yüzük ve bileklik fiyatı ne kadar? Altınbaş'ta prılanta beştaş yüzük fiyatı ne kadar? Altınbaş pırlanta kolye fiyatı kaç lira? Pırlanta tek taş fiyatı ne kadar? Altınbaş 26 Ocak 2023 fiyat listesi..


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön