16 / 04 / 2024

1 Kasım'da doğal gaza zam yapılacak mı?

1 Kasım'da doğal gaza zam yapılacak mı?

Havaların soğumasıyla birlikte kombilerin mesaisi başladı. Kasım ayından sonra doğal gaz tüketimi daha da artacak. Yüksek doğal gaz faturalarıyla karşı karşıya kalacak milyonların gözü kulağı BOTAŞ'tan gelecek açıklamada. Kasım ayında doğal gaza zam gelecek mi? İşte kulislerde konuşulanlar



Havaların giderek daha fazla soğumasıyla birlikte kombiler çalışmaya başladı doğal gaz tüketimleri arttı. Kış aylarında doğal gaz faturasının ne kadar yükseleceğine dair merak içinde olan milyonlarca vatandaşın gözü kulağı BOTAŞ'ta. Resmi açıklamalara göre hanelerde kullanılan doğal gazın yüzde 80'ini sübvanse eden BOTAŞ, 1 Kasım'dan itibaren geçerli olacak yeni gaz tarifelerini belirlemek üzere hazırlıklarını sürdürüyor. Kulislerde konuşulanlara göre konutlarda, zam beklenmiyor ancak sanayi ve santrallerde doğal gaz tarifelerinde sürpriz bazı kararlar gündeme gelebilir.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön