25 / 04 / 2024

1 Ocak 2023 Asgari ücret! Bu haber çok sevindirecek!

1 Ocak 2023 Asgari ücret! Bu haber çok sevindirecek!

1 Ocak 2023 zamlı asgari ücrette yaşanan son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından izleniyor. Peki, 1 Ocak 2023'de asgari ücret ne kadar? İşte son durum...



1 Ocak 2023 zamlı asgari ücrette yaşanan son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından izleniyor. 1 Ocak 2023’te asgari ücretin ne kadar olacağına dair iddialar peş peşe geldi. Bu iddiaların arasında en dikkat çekici olan ise hükümetin orta vadeli planından geliyor.

 1 Ocak 2023 Asgari ücret! Bu haber çok sevindirecek!

ZAM HEYECANI ARTIYOR!

Enflasyonun her geçen gün yükselişe geçmesi ile bu sene asgari ücrete ara zam yapıldı. Bu yıl ara zam alanlar sadece kamu görevlileri ve emekliler olmadı. Temmuz ayında asgari ücretli vatandaşlar ara zamdan faydalandı.

Asgari ücretle çalışan kişilerin net ücreti ise Temmuz ayında uygulanan zam ile birlikte 5 bin 500 lirayı buldu. Yıl sonu kendini göstermeye başlarken; yaklaşık 14 milyon emekli, 5 milyon kamu çalışanı ve 8 milyondan fazla asgari ücretli çalışan maaşlarına uygulanacak zam oranını araştırıyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön