23 / 04 / 2024

10. Asansör Fuarı İzmir'de kapılarını açtı!

10. Asansör Fuarı İzmir'de kapılarını açtı!

Türkiye'nin en büyük fuar kompleksi 10. Asansör Fuarı İzmir'de 10 Nisan 2016 tarihine kadar sürecek sektörün dev buluşmasında son teknoloji ürünler vizyonda olacak.



Programa  İzmir  Vali Yardımcısı Erol Türkmen, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sırrı Aydoğan, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı İzmir İl Müdürü İhsan Ünver, Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Vatansever ve oda Genel Sekreteri Mustafa Kalyoncu ile birlikte çok sayıda siyaset ve iş dünyasının önde gelen isimleri, sektör temsilcileri, oda ve derneklerin yöneticileri ilgi gösterdi.

 

Türkiye'nin en büyük fuar kompleksi Fuar İzmir'de 10 Nisan 2016 tarihine kadar sürecek sektörün dev buluşmasında son teknoloji ürünler vizyonda olacak. 


Fuar açılış ve konuşmaların ardından, davetliler ve ziyaretçiler hep birlikte Fuar İzmir Alanfndaki stantları ziyaret etti. Bu yıl fuara sektörün önde gelen 107 firması katıldı. Konutlardan alışveriş merkezlerine, sağlık kuruluşlarından ofis binalarına kadar hayatın hemen her anında var olan asansörlere ilişkin daha hızlı, daha güvenli ve daha akıllı çözümler ve hizmetler görücüye çıktı. Özellikle teknoloji ile estetiği buluşturan kabin tasarımları, asansör içi görsel iletişim uygulamaları ve yeni nesil etkileşimli paneller, asansör kazalarının önüne geçmeye yönelik güvenlik ve konfor tabanlı sistemler fuarda ilgi çeken ürünlerin başında geldi. Tahrik Sistemleri, Kumanda-Sinyalizasyon Sistemleri, Kabinler, Kapılar, Ray & Aksesuarlar, Kabin ve Karşı Ağırlık Karkasları, Askı Hataları & Dengeleme, Konut ve Ticari Bina Asansörleri, Hastane Asansörleri, Panoramik Asansörler, Ev İçi Asansörler ve Kişisel Asansörler, Taşıyıcılar, Oto Asansörleri, Yük Asansörleri, Hidrolik Asansörleri, Makine Dairesiz Asansörler, Servis Asansörleri, Makas Tip Asansörler ve montaj ekipmanları 4 gün süre ile incelenecek. 


Asansör ve Asansör Teknolojileri Fuarı; teknolojiye yön veren komponent üreticileri, asansör taahhüt ve montaj firmaları ile inşaat sektörü temsilcileri, mimarlar, mühendisler, kamu ve bina yönetimlerinden oluşan nihai tüketici grubunu ve yatırımcıları bir araya getirecek. 


Yerli ve yabancı özellikle de Avrupa, Asya ve Birleşik Arap Emirliklerinden sektör profesyonelleri geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi organizasyona ilgi gösterecek. 


Ziyaretçiler şehir merkezinden Fuar izmir'e ücretsiz ulaşım servislerden yararlanabilecekler. 


Sektörün bir zirvesi niteliğinde geçecek olan fuar kapsamında eş zamanlı olacak önemli etkinlikler gerçekleşecek, TS EN 812050 Standardı Eğitimi ile başlayacak olan etkinlik programında "Kamu Otoritelerinde Farkındalığın Arttırılması", "Asansörde İş Güvenliği'V'Yeni Yönetmelikler Sonrası Uygulamalar" ana başlıklı konularda, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Türk Standartları Enstitüsü, Makine Mühendisleri Odası, İzmir Ticaret Odası, Ege Bölgesi Sanayi Odası, AYSAD ve EAYSAD derneklerinden önemli isimler önemli bilgiler aktaracak. 


2014'de düzenlenen fuarı 22 farklı ülkeden 10 binin üzerinde sektör profesyoneli ziyaret etmişti. 



Milat


Geri Dön