24 / 04 / 2024

10 dakikalık şarjla 3 saatlik video izlenebilen Huawei Nova Y70'de dev indirim! 6 Ağustos 2022 fiyat listesi...

10 dakikalık şarjla 3 saatlik video izlenebilen Huawei Nova Y70'de dev indirim! 6 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Huawei, en yeni ve en sevilen akıllı cep telefonlarından biri olan Huawei Nova Y70'e indirim yaptı! Bu fiyatı gören şoke olcak, sakın kaçımrayın! Peki, Huawei Nova Y70 fiyatları ne kadar? İşte 6 Ağustos 2022 fiyat listesi...



Huawei, en yeni ve en sevilen akıllı cep telefonlarından biri olan Huawei Nova Y70'e indirim yaptı! Bu indirimden faydalanmak için tek yapmanız gereken akıllı cep telefonunuzu Huawei'in resmi internet sitesi üzerinden satın almak.

Telefonun cam dış yüzeyi sanki parmaklarınızın arasından akıyormuş gibi bir his verirken, kavisli kenarları telefonu dramatik bir şekle dönüştürüyor. Çarpıcı Kristal Mavi, İnci Beyazı ve Gece Siyahı tasarımları, ışık ve gölgenin  dansını renkli bir gösteriye dönüştürüyor! 

HUAWEI nova Y70'in 6000 mAh pilinin yalnızca haftada iki kez şarj edilmesi gerekiyor. Hatta  sadece yüzde 5 şarjla telefonunuzu 12 saat daha kullanabilirsiniz. Bu çok fazla pil ömrü demek! Desteğe mi ihtiyacınız var? 22.5W HUAWEI SuperCharge, sadece 10 dakikalık şarjla 3 saatlik video izlemek için yeterli oluyor.

10 dakikalık şarjla 3 saatlik video izlenebilen Huawei Nova Y70 de dev indirim! 6 Ağustos 2022 fiyat listesi...

6,75 inç HUAWEI Tam Ekran ve 0,26 ekran gövde oranı ile HUAWEI nova Y70, gişe rekorları kıran filmleri izlemeyi daha sürükleyici hale getiriyor. Parlak akıllı ortam ışığı ayarları sayesinde her görünümde keyif almaya ve bağlantı kurmaya hazır.

HUAWEI nova Y70, etkileyici bir AI (yapay zeka) üçlü kamera kurulumuyla birlikte gelir. Uzak bir manzarayı, paha biçilmez bir portreyi veya zamansız bir etkileşimi yakalamak için deklanşöre bir kez basmak yeterli oluyor.
8MP ana kamera, her açıdan netlik ve ayrıntı sağlamak için daha fazla ışık sağlayan mükemmel bir f/1.8 sensöre sahiptir. 

10 dakikalık şarjla 3 saatlik video izlenebilen Huawei Nova Y70 de dev indirim! 6 Ağustos 2022 fiyat listesi...

HUAWEI nova Y70, görüş alanınızı 120 dereceye kadar genişleten ve dev bir gökdeleni yakalamak  veya ufkunuzu kelimenin tam anlamıyla genişletmek için yüksek uçmak için geniş açılı kamerasıyla sizi görmeye alışık olduğunuzdan çok daha öteye götürebilir. Cihazın 2MP derinlik lensi, kılcal seviyeye kadar sanal 3D modeller oluşturmak için yeni ve geliştirilmiş bir algoritma ile çalışır ve yepyeni bir minyatür dünyaya odaklanma sağlar. 

8MP selfie kamerası ve son teknoloji AI (yapay zeka) yazılımı, cildi pürüzsüzleştirir ve temel özellikleri vurgular, böylece her zaman aydınlatmanın keyfini en iyi şekilde  çıkarabilirsiniz! Ses teknolojisi Histen 9.1 ve HUAWEI SuperSound, şarkıları duygusal seviyelere dönüştürür. Özel konseriniz için bir çift kulaklık takın veya bir hoparlörü partinin hayatı haline getirin!

Peki, Huawei Nova Y70 fiyatları ne kadar? İşte 6 Ağustos 2022 fiyat listesi...


Geri Dön