02 / 05 / 2024

10 yılda 10 dev hastane inşa edilecek!

10 yılda 10 dev hastane inşa edilecek!

CCN Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çeçen, “Şirketimizin hedefi Ankara Bilkent’te inşa ettiğimiz gibi 10 yılda 10 dev hastaneye ulaşmak” dedi. 



Türkiye’nin dört bir tarafında hummalı bir şekilde şehir hastaneleri inşa ediliyor. Kimi bitti, kimi bitmek üzere ve hizmete açılmak için gün sayıyor. 

Türkiye’nin sağlık alanındaki en büyük Kamu-Özel İşbirliği projesi olan ve CCN Yatırım Holding tarafından anahtar teslim olarak yapılan  Ankara  Şehir Hastanesi Bilkent hastanesini ve yeni projelerini CCN Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çeçen açıkladı. 

Hürriyet Gazetesi'nden Sefer Levent'in haberine göre şehir hastaneleri projesi kapsamında hayata geçirilen Ankara Şehir Hastanesi Bilkent, kapılarını açmak için gün sayıyor. Hastanenin 1.1 milyar Euro’luk yatırımla hayata geçirileceğini dile getiren CCN Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çeçen, “Şirketimizin hedefi Ankara Bilkent’te inşa ettiğimiz gibi 10 yılda 10 dev hastaneye ulaşmak” dedi.

CCN Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çeçen’e göre şehir hastanelerinin tamamlanmasıyla birlikte özel hastaneler önemini yitirecek. Kaliteli sağlık hizmeti tek çatı altında bizzat devlet tarafından sağlanacak. 

Şehir hastanelerinin ciddi kural ve yaptırımlarla yönetileceğini dile getiren Murat Çeçen, “Şehir Hastanelerinde, hastalara tüm tedavi ihtiyaçları aynı kampüs içinde giderme imkânı sunulacak. Böylelikle birden fazla tedavinin aynı kampüs içinde sürdürülebilmesi sağlanacak. Şehir hastanelerinde özel sektör ortaklığı ile verilen hizmetler Sağlık Bakanlığı ile yapılan sözleşme ile standardize edilmiştir.  Sözleşmede hizmet sunumu parametreleri ve her bir parametre için ceza puanı tanımlaması yapılmıştır. İstenilen kalitede ve sürede hizmet sunumu gerçekleşmediğinde kesinti ve ceza mekanizması işletilecek  Bu hususta, işletme olarak çok daha titiz, metodik, çok iyi çalışılmış bir algoritmaya dayanan bir sistem bütünlüğünde hizmet sunmamızı ve cezaya ve parasal kesintiye uğramamak için kaliteyi ve zamanlamayı sağlamamızı gerektiriyor” diye açıklama yaptı.


Geri Dön