19 / 04 / 2024

yeni hastane projeleri

yeni hastane projeleri

CCN Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çeçen, “Şirketimizin hedefi Ankara Bilkent’te inşa ettiğimiz gibi 10 yılda 10 dev hastaneye ulaşmak” dedi. 

Yeni Türkiye için yeni hastaneler yapılıyor!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ ve Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan Mersin'de Vali Özdemir Çakacak'ı makamında ziyaret etti. Mersin Şehir Hastanesi'ni inceleyen Akdağ, ''Yeni Türkiye'nin yeni hastanelerini yapıyoruz'' dedi.

Mehmet Müezzinoğlu: Hastaneler artık 7 yıldızlı!

Sağlık Bakanlığı olarak 31 bin yatak kapasitesine sahip tesislerin inşaatını sürdürdüklerini, bunların 1-2 yılda hizmete alınacağını aktaran Müezzinoğlu, temeli atılan bu hastanenin ise en geç 2-2,5 yıl sonra hizmet vermeye başlayacağını anlattı.

Bursa’ya 1000 yataklı yeni hastane geliyor! Bakın nereye yapılacak!

Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz bugün kaleme aldığı yazısında AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan’ın Bursa’ya verdiği önemli bir müjdeyi köşesine taşıdı. Yazar Yılmaz Bursa'ya 1.000 yataklı yeni bir hastane yapılacağını belirtti.

Yeni konut projeleri belli oldu! Tahincioğlu 2023 yılı inşaat projelerini duyurdu!

Tahincioğlu Gayrimenkul 2023 yılında yeni konut projesine başlayacağı lokasyonları açıkladı Şirket, 2023 yılında yapılması planlanan projelere dair kamuoyunu bilgilendirdi. Buna göre şirket tarafından farklı lokasyonlarda yeni konut projeleri yapılacak. İşte detaylar…

Haziran 2022'de satışa çıkacak yeni konut projeleri! 

Haziran 2022'de satışa sunulacak yeni konut projeleri avantajlarla alıcılarını bekliyor. Peki Haziran 2022'de hangi yeni projeler satışa sunulacak? İşte Haziran 2022'de satışa çıkacak yeni konut projeleri...

Mayıs 2022'de satışa çıkacak yeni konut projeleri!

2022 yılının Mayıs ayında satışa sunulacak olan yeni konut projeleri avantajlı fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Peki Mayıs 2022'de hangi yeni projeler satışa sunulacak? İşte Mayıs 2022'de satışa çıkacak yeni konut projeleri...

Nisan 2022'de satışa çıkacak yeni konut projeleri!

2022 yılının Nisan ayında satışa sunulacak olan yeni  konut projeleri özel avantajlarla alıcılarını bekliyor. İşte Nisan 2022'de satışa çıkacak yeni konut projeleri...

Bu ay satışa çıkacak yeni konut projeleri!

2022 yılının Mart ayında satışa çıkarılacak olan yeni  konut projeleri lansman dönemine özel kampanyalarla alıcılarını bekliyor. İşte bu ay satışa çıkacak yeni konut projeleri...

Antalya Serik'e yeni hastane müjdesi! 

Serik Belediyesi, ilçeye inşa edilecek yeni hastane için çalışmalara başladı. İlçe belediyesi inşa edilecek hastane için olağanüstü toplandı. 

Medicana Grubu 95 milyon dolara Ataşehir’de yeni hastane açacak!

Medicana Grubu İzmir’in ardından 95 milyon dolarlık yatırımla Ataşehir’de yeni bir hastane açmak için çalışmalarını tamamlıyor. Medicana Grup Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hüseyin Bozkurt, “Bu yatırımların ardından hedefimiz yurtdışında hastane açmak'' dedi.

Gözde Grubu'ndan İzmir'e 3 yeni hastane müjdesi!

İzmir'e konut ve sağlık alanında yeni yatırımlar yapan Gözde grubu 2 yıl içinde 5 konut, 3 yeni hastane inşa edecek. 

Burdur'a yeni hastane inşa ediliyor!

Burdur'da 78 bin metrekarelik alanda 400 yataklı hastane inşa ediliyor. Kaba inşaatının 2021'de bitmesi beklenen hastanenin 2022'de teslim edilmesi planlanıyor.

Ankara Kahramankazan, yeni hastane için gün sayıyor!

Kahramankazan’da yapım çalışmaları büyük oranda tamamlanan 150 yataklı devlet hastanesi için geri sayım başladı. Yakın zamanda açılacak hastane çevre ilçelere de hizmet verecek.

Şahinbey Belediyesi'nden yeni konut projeleri müjdesi!

Çalışmalarına devam eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Perilikaya’da inşa edilen  210 konutun inşaat çalışmalarını yerinde inceleyerek yeni konutların yapılacağı müjdesini verdi.

Fahrettin Koca'dan 6 ile yeni hastane müjdesi!

Koronavirüs salgınını değerlendirme toplantısında konuşan Sağlık Bakanı Koca, Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Siirt, Şırnak ve Batman’da yeni hastane yapılacağı müjdesini verdi.

yeni hastane projeleri Haberi

yeni hastane projeleri

Türkiye’nin dört bir tarafında hummalı bir şekilde şehir hastaneleri inşa ediliyor. Kimi bitti, kimi bitmek üzere ve hizmete açılmak için gün sayıyor. 

Türkiye’nin sağlık alanındaki en büyük Kamu-Özel İşbirliği projesi olan ve CCN Yatırım Holding tarafından anahtar teslim olarak yapılan Ankara Şehir Hastanesi Bilkent hastanesini ve yeni projelerini CCN Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çeçen açıkladı. 

Hürriyet Gazetesi'nden Sefer Levent'in haberine göre şehir hastaneleri projesi kapsamında hayata geçirilen Ankara Şehir Hastanesi Bilkent, kapılarını açmak için gün sayıyor. Hastanenin 1.1 milyar Euro’luk yatırımla hayata geçirileceğini dile getiren CCN Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çeçen, “Şirketimizin hedefi Ankara Bilkent’te inşa ettiğimiz gibi 10 yılda 10 dev hastaneye ulaşmak” dedi.

CCN Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çeçen’e göre şehir hastanelerinin tamamlanmasıyla birlikte özel hastaneler...