16 / 04 / 2024

100 daire ve 20 iş yerine sahip olan Emrah cimri mi?

100 daire ve 20 iş yerine sahip olan Emrah cimri mi?

100 dairesi, 20 iş yeri, 3 milyon TL'lik spor salonu bulunan Şarkıcı Emrah'ın cimri olup olmadığı konuşuyor



100 dairesi, 20 iş yeri, 3 milyon TL'lik spor salonu bulunan Emrah cimri olduğu iddialarını kabul etmiyordu. Ancak 4 aydır birlikte olduğu ve kısa bir süre önce ayrıldığı sevgilisi Sinem Ayşe'nin şok açıklaması gerçeği ortaya çıkardı.

Yıllardır `çok cimri' olduğu iddia edilen ancak bu söylentiyi `asılsız bir dedikodu' diyerek yalanlayan Emrah'ı sevgilisi Sinem Ayşe cimriliği yüzünden terk etti. Emrah'ın, Sinem Ayşe'yi akşam yemeği için McDonalds'a götürdüğü, hediye olarak yaptırttığı porselen diş parasını ödemediği ortaya çıktı. Emrah'ın cimriliğine dayanamadığı için ayrıldıklarını açıklayan Sinem Ayşe, "Buna benzer çok konu vardı. Emrah feci cimriydi" dedi.

Sinem Ayşe, "Emrah bana jest olsun diye dişlerimi yaptırtmıştı. Bunu bana hediye ettiğini söyledi meğer parayı ödememiş. Benim parayla ilgili sorunum yok. Ama Emrah'ı bu konuda ciddi sorunu var." Şeklinde konuştu. Emrah'ın kendisine Mecidiyeköy'de bir daire ile Nissan Micra otomobil hediye ettiğini ancak bunları müzik şirketinin üzerine kaydettirdiğini belirten Sinem Ayşe, "Ayrılma kararı alınca her şeyi iade ettim" dedi.
Posta/İbrahim Şahin


Geri Dön