20 / 04 / 2024

100 inşaat şirketi R'estate Center'de ofis açıyor!

100 inşaat şirketi R'estate Center'de ofis açıyor!

Turyap, Itco ve Demos Fuarcılık işbirliği ile hayata geçirilen R'Estate Center, aralarında Sinpaş, Sur Yapı gibi markalı konut üreticilerinin de bulunduğu 100 inşaat şirketini tek çatı altında toplayacak...



Turyap, Itco ve Demos Fuarcılık işbirliği ile hayata geçirilen R'Estate Center, aralarında Sinpaş, Sur Yapı gibi markalı konut üreticilerinin de bulunduğu 100 inşaat şirketini tek çatı altında toplayacak. 100 firmanın en az 300 projesinin yer alacağı organizasyonda yaklaşık 10 bin konut ve ofis satışta olacak. Proje kapılarını 1 Şubat 2014'de açacak. 



Gayrimenkul sektörü, Esentepe'de kurulacak olan fuarda buluşacak. Vatandaş, AVM gezer gibi standlann arasında dolaşarak hayalindeki taşınmaza kavuşacak. Haftanın 7 günü açık kalacak olan R'estate Center, konut, ofis veya arsa arayanların ilk durağı olacak. R'estate Center, 100'e yakın firmanın uzun süreli satış ofisi olarak hizmet sunacak. 


Gayrimenkul almak isteyenler, R'Estate Center'ın temin edeceği araçla ilgilendiği projeye giderek anında görme imkanına da sahip olacak. Turyap'ın takas sistemiyle isterse eski konutunu takasa verip istediği projeden gayrimenkul satın alabilecek. 


TÜRKİYE'DE BİR İLK 


Fırsat günlerinde R'Estate Center'de açık artırma yöntemiyle çok uygun fiyadarla belli sayıda konut satışa sunulacak. Kentsel dönüşüm bölgelerinde bulunan toplu konutlar ve siteler, binalarını müteahhitlere tanıtma fırsatı elde edecekler. Binasını dönüştürmek isteyen vatandaşın, müteahhit firmaya ulaşması kolaylaşacak.Yurt dışındaki yatırım şirketleri heyetler halinde davet edilerek uluslararası emlak aceııtalarıyla entegrasyon sağlanacak. 6 dilde (Türkçe, ingilizce, Fransızca, Almanca, Rusça, Arapça) vveb sitesi hazırlanacak. 


Turyap, Demos Fuarcılık ve İtko işbirliğinde hayata geçirilecek olan projeyle Türkiye, ilk kez uygulanacak bir konsepde tanışıyor. AVM'lerdeki AZMİ SARIBAY stratejik mağaza karışımı (shopmix) mantığını, konut ve ofis geliştiren şirketlere 

uyarlayacak olan R'estate Center, Astoria binasının 5 bin m2'lik bağımsız bir katında hizmet verecek. Merkez, yılın 365 günü 10.00-19.00 saatlerinde açık kalacak. Türkiye'nin ilk sürekli emlak tanıtım ve satış merkezi R'Estate Center'da, klasik fuarcılık anlayışından farklı olarak uzun süreli proje tanıtımları yapılacak. 


TAKAS OLANAĞI 

R'estate Center, başta İstanbul olmak üzere bir çok şehirden projeyi tek çatı altında toplayacak. Konut almak isleyenler, ilçe ilçe dolaşarak zaman kaybetmeyecek. Emlak arayanlar farklı proje alternatiflerini sokak, site ve ev dolaşmadan tek bir adresten ayrıntılı olarak inceleyebilecek. R'estate Center, konut almak isteyenlere birçok yer dolaşmadan, aynı çatı altında çeşitli alternatifleri sunarak karar vermelerinde yönlendirici olacak. Gayrimenkul sektörü ile birlikte; bankalar, sigorta ve ekspertiz şirketleri gibi kuruluşlar da R'estate Center'de alan kiralayabilecek. Böylelikle, örneğin konut satın alırken kredi kullanmak gerektiğinde hemen bankaların bulunduğu bölüme geçilerek çözüm sağlanabilecek. Turyap desteğiyle gerçekleştirilecek takas sistemiyle konut alıcıları isterlerse eski konutunu takasa verip istediği projeden istediği konut ya da ofisi satın alabilecek. 


EKONOMİST


Geri Dön