26 / 04 / 2024

Restate Center inşaat firmaları

Restate Center inşaat firmaları

Turyap, Itco ve Demos Fuarcılık işbirliği ile hayata geçirilen R'Estate Center, aralarında Sinpaş, Sur Yapı gibi markalı konut üreticilerinin de bulunduğu 100 inşaat şirketini tek çatı altında toplayacak...

Yaşam Center İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Yaşam Center İnşaat Anonim Şirketi Beylikdüzü’nde  50 bin TL sermaye bedeli  ile Esra    Beyaz tarafından kuruldu.

Zemin Center İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zemin Center İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Durmuş tarafından kuruldu.

Ersoy Center'in inşaatı başladı!

Türkiye'nin en büyük turizm seyahat acentelerinden biri olan Etstur , Feneryolu'nda hayata geçireceği Ersoy Center'ın inşaatına başladı.

Keleş Center Airport'ta yüzde 100 yerli malı inşaat malzemeleri kullanılıyor!

Keleş İnşaat imzası ile hayata geçirilen Keleş Center Airport projesinde yüzde 100 yerli malı inşaat malzemeleri kullanılıyor...

Cıty Center İnşaat Turizm ve İşletmecilik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cıty Center İnşaat Turizm ve İşletmecilik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Ayhan Cesur Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 500 bin TL sermaye ile 13 Ağustos'ta Esenyurt, Zafer Mahallesi'nde kuruldu.

Royal Center İnşaat Gayrimenkul Taahhüt Yatırım Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Center İnşaat Gayrimenkul Taahhüt Yatırım Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Ali Kılıç, Talat Kılıç ve Murat Kılıç ortaklığıyla 300 bin TL sermaye ile 9 Temmuz'da Kadıköy'de kuruldu.

1998 yılında Gökkafes inşaatı hızla devam ediyormuş!

1998 yılında Boğaz'ın ''Gökkafes''i olarak adlandırılan Süzer Center'in inşaatı devam ediyormuş. Büyükşehir Belediyesi'nin mühürlemesine rağmen, Şişli Belediyesi'nden ruhsat alan inşaat tamamlandığında 134 metre yüksekliğinde olacakmış.

Torunlar İnşaat tapuyu aldı!

Torunlar inşaat, 10 işçiye mezar olan inşaatın yapıldığı eski stad arazisinin tapusunu aldı. Asansör katliamında 10 işçinin can verdiği Torun Center inşaatının yapıldığı eski Ali Sami Yen Stadı arazisine ait tapunun, TOKÎ tarafından Torunlar İnşaat'a devr

Torun Center'da inşaat ne durumda?

Torunlar'da adalet yerini bulmuyor Torunlar Center'da 10 işçinin ölümüyle sonuçlanan asansör faciasına dair hukuki süreç henüz tamamlanmadı. Şantiye alanında ise inşaat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor

Torun Center inşaatında kavga: 2 işçi yaralı!

Asansör kazasında 10 işçinin yaşamını yitirdiği Mecidiyeköy'deki Torunlar İnşaat'ta akşam saatlerinde işçiler ile güvenlik görevlileri arasında kavga çıktı. 2 inşaat işçisi bıçakla yaralandı...

Torun Center inşaat faaliyetlerine başladı!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Torun Center inşaat faaliyetlerine başladı.Projede işin durdurulması kararı kalktı.

Minvody Expo Center'ın inşaatı tamamlandı!

Minvody Expo Center’ın inşaatı tamamlandı. Cesur formu ve depreme meydan okuyan strüktürüyle dikkat çeken ve bölge için önemli bir çekim merkezi olması beklenen yapının resmi açılışı önümüzdeki günlerde yapılacak.

İnşaat sektöründe yoğun teftiş dönemi başlıyor!

Mecidiyeköy’de 10 işçinin hayatını kaybettiği Torun Center’deki iş kazasıyla tekrar gündeme gelen inşaat sektöründeki iş güvenliği sorunu için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı harekete geçti.

Restate Center inşaat firmaları Haberi

Restate Center inşaat firmaları

Turyap, Itco ve Demos Fuarcılık işbirliği ile hayata geçirilen R'Estate Center, aralarında Sinpaş, Sur Yapı gibi markalı konut üreticilerinin de bulunduğu 100 inşaat şirketini tek çatı altında toplayacak. 100 firmanın en az 300 projesinin yer alacağı organizasyonda yaklaşık 10 bin konut ve ofis satışta olacak. Proje kapılarını 1 Şubat 2014'de açacak. 



Gayrimenkul sektörü, Esentepe'de kurulacak olan fuarda buluşacak. Vatandaş, AVM gezer gibi standlann arasında dolaşarak hayalindeki taşınmaza kavuşacak. Haftanın 7 günü açık kalacak olan R'estate Center, konut, ofis veya arsa arayanların ilk durağı olacak. R'estate Center, 100'e yakın firmanın uzun süreli satış ofisi olarak hizmet sunacak. 


Gayrimenkul almak isteyenler, R'Estate Center'ın temin edeceği araçla ilgilendiği projeye giderek anında görme imkanına da sahip olacak. Turyap'ın takas sistemiyle isterse eski konutunu takasa verip...