29 / 03 / 2024

13. Ekonomi Basını Başarı Ödülleri Sahiplerini Buluyor!

13. Ekonomi Basını Başarı Ödülleri Sahiplerini Buluyor!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından bu yıl 13.sü düzenlenecek olan Ekonomi Basını Başarı Ödülleri Töreni T.C. Ekonomi Bakanı Sayın Zafer Çağlayan’ın katılımıyla gerçekleşecek...




Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından ekonomi basınını desteklemek ve başarılı çalışmaları teşvik etmek amacıyla geleneksel olarak 2000 yılından bu yana düzenlenen Ekonomi Basını Başarı Ödülleri’nin 13.sü T. C. Ekonomi Bakanı Sayın Zafer Çağlayan ve MÜSİAD Genel Başkanı Sayın Nail Olpak’ın katılımlarıyla 23 Mayıs 2013 Perşembe günü saat 19:00’da MÜSİAD Genel Merkez Binası’nda yapılacaktır.  


MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Kemal Yamankaradeniz başkanlığında Ceyda Aydede, Prof. Dr. Kerem Alkin, Nuh Albayrak, Abdülhamit Bilici, Emin Çapa, Cengiz Er, Hakan Güldağ, Remzi Gür, Şelale Kadar, İbrahim Karagül, Ümit Kiler, İsrafil Kurulay, Günseli Özen Ocakoğlu, Ali Sabancı, Serpil Timuray, Fuat Tosyalı ve Necla Zarakol’dan oluşan jüri üyelerinin oylarıyla belirlenen Yılın Ekonomi Haberi, Yılın Reel Sektör Haberi, Yılın Ekonomi Araştırma Haberi, Yılın Ekonomi Röportajı, Yılın Ekonomi Kulisi Haberi, Yılın Ekonomi Yazarı, Yılın Ekonomi TV Programı, Yılın Ekonomi Yayını, Yılın Ekonomi Sitesi ve MÜSİAD Jüri Özel Ödülü, 23 Mayıs Perşembe günü düzenlenecek törenle sahiplerine takdim edilecek. 

 



Geri Dön