24 / 04 / 2024

13. Ekonomi Basını Başarı Ödülleri

13. Ekonomi Basını Başarı Ödülleri

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından bu yıl 13.sü düzenlenecek olan Ekonomi Basını Başarı Ödülleri Töreni T.C. Ekonomi Bakanı Sayın Zafer Çağlayan’ın katılımıyla gerçekleşecek...

Dünya basını Afganistan’ın Gazni vilayetini konuşuyor! Şimdi de Çin el attı!

Küresel piyasanın baş aktörlerinden Çin, Afganistan'ın lityum ve altın madenlerine göz dikti. Dünya basınında geniş yer alan gelişme, birçok ülkenin ekonomi gündemi arasında ilk sıralarda yer aldı. İşte detaylar…

Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metro Hattı'nda son durum!

Toplam 13 kilometre uzunluğa sahip olacak Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metro Hattı'nda çalışmalar hızla devam ediyor. Peki 5 ilçeyi birbirine bağlayacak olan Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metro Hattı ne zaman açılacak?

Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metro Hattı nereden geçecek?

13 kilometre uzunluğunda olacak Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metro Hattı 12 istasyondan oluşacak. Peki 5 ilçeyi birbirine bağlayacak olan Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metro Hattı nereden geçecek?

13. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi öncesi basın toplantısı 6 Mart'ta!

Türk gayrimenkul sektörü ile Körfez bölgesinden yatırımcıları ve bireysel alıcıları buluşturacak olan 13'üncü Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi öncesinde basın toplantısı düzenleniyor. 

AND Frekans basın lansmanı 13 Nisan'da!

Anadolu Grubu’nun gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren firması AND Gayrimenkul, yeni projesi AND Frekans'ı tanıtmak için basın toplantısı düzenliyor.

Makyol Santral basın lansmanı 13 Ekim'de!

Makyol İnşaat tarafından hayata geçirilen Makyol Santral basın lansmanı 13 Ekim'de yapılacak.

Akzirve Gayrimenkul Tours of Balkans Start basın daveti 17 Temmuz'da!

Akzirve Gayrimenkul Tours of Balkans Start basın daveti 17 Temmuz Pazartesi günü saat 13:00'da gerçekleşecek. Toplantı, Strada Projesi Satış Ofisi'nde düzenlenecek.

Daikin 13 Nisan'da basın toplantısı düzenleyecek!

Dünya iklimlendirme devi Daikin, basın toplantısı düzenleyecek. 13 Nisan'da gerçekleşecek toplantıya Daikin Türkiye CEO'su Hasan Önder katılacak.

Decovita basın toplantısı 13 Şubat'ta!

Bilecik Bozüyük'teki fabrikası faaliyete geçen Decovita, dünyanın en kaliteli sırlı porselen seramik üretimini Türkiye’de yapmayı düşünüyor. Decovita Seramik Kurucu Ortakları Ercan Uyan ve Selman Öztürk’ün ev sahipliğinde, 13 Şubat Pazartesi günü basın toplantısı düzenlenecek.

Nef'in yeni projelerini tanıtacağı basın toplantısı 13 Ekim'de!

Sektörün inovatif ve tasarıma inanan firması Nef, bu vizyonla planladığı İstanbul’daki yeni projelerini ve yeni işbirliklerini anlatacağı basın toplantısı 13 Ekim'de gerçekleşecek.

Basın Ekspres'e 30 markalı projeyle 13 bin konut inşa ediliyor!

asın Ekspres Yolu, konut, ofis, otel ve AVM projeleriyle yepyeni bir kimliğe bürünüyor. Basın Ekspres'e 30 yeni markalı konut projesi inşa ediliyor. Yenibosna- Sefaköy-Halkalı-Güneşli-İkitelli hattına 13 bin yeni daire geliyor.

RE-PIE ve Turkmall basın toplantısı 13 Temmuz'da!

Türkiye’nin ilk gayrimenkul portföy yönetim şirketi RE-PIE ve Turkmall arasındaki işbirliğini anlatacak basın toplantısı 13 Temmuz 2016 günü saat 09:30'da gerçekleşecek.

Re-Pıe ve Turkmall işbirliği basın toplantısı 13 Temmuz'da!

RE-PIE, Turkmall’a ait dört alışveriş merkezini gayrimenkul yatırım fonu kurmak suretiyle satın alacak.Re-Pıe ve Turkmall işbirliği basın toplantısı 13 Temmuz'da yapılacak.

13. Ekonomi Basını Başarı Ödülleri Haberi

13. Ekonomi Basını Başarı Ödülleri


Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından ekonomi basınını desteklemek ve başarılı çalışmaları teşvik etmek amacıyla geleneksel olarak 2000 yılından bu yana düzenlenen Ekonomi Basını Başarı Ödülleri’nin 13.sü T. C. Ekonomi Bakanı Sayın Zafer Çağlayan ve MÜSİAD Genel Başkanı Sayın Nail Olpak’ın katılımlarıyla 23 Mayıs 2013 Perşembe günü saat 19:00’da MÜSİAD Genel Merkez Binası’nda yapılacaktır.  


MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Kemal Yamankaradeniz başkanlığında Ceyda Aydede, Prof. Dr. Kerem Alkin, Nuh Albayrak, Abdülhamit Bilici, Emin Çapa, Cengiz Er, Hakan Güldağ, Remzi Gür, Şelale Kadar, İbrahim Karagül, Ümit Kiler, İsrafil Kurulay, Günseli Özen Ocakoğlu, Ali Sabancı, Serpil Timuray, Fuat Tosyalı ve Necla Zarakol’dan oluşan jüri üyelerinin oylarıyla belirlenen Yılın Ekonomi Haberi, Yılın Reel Sektör Haberi, Yılın Ekonomi Araştırma Haberi, Yılın Ekonomi Röportajı,...