18 / 04 / 2024

13 ilde bulunan 34 taşınmaz özelleştirilecek!

13 ilde bulunan 34 taşınmaz özelleştirilecek!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından 13 ilde yer alan 34 taşınmaz "satış" usulü ile özelleştirilecek.



Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın özelleştirme süreçleriyle ilgili yatırımcılara yönelik ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Dünya'da yer alan habere göre; Ankara, Afyonkarahisar, Antalya, İstanbul, Niğde, Tekirdağ, Tokat, Şanlıurfa, Balıkesir, Malatya, Ordu, Diyarbakır ve İzmir'de bulunan 34 taşınmazyla ilgili ihaleler birden fazla teklif sahibinden kapalı zarfla teklif almak ve görüşmeler yapmak suretiyle pazarlık usulü ile düzenlenecek.

Gerekli görülmesi durumunda ihaleler, pazarlık görüşmesine devam edilen teklif sahiplerinin katılımıyla yapılacak açık artırma usulü ile sonuçlandırılabilecek.

Teklif sahiplerinden ihalelere katılabilmesi için ilan yer alan tutarlarda geçici teminat bedeli alınacak. İhale bedeli peşin veya vadeli olarak ödeme yapılabilecek.

İlan üzerinde ayrıca ihaleyle ilgili taşınmazların geçici teminat bedelleri ve son teklif verme tarihleriyle ilgili detaylarda bulunuyor.

Karar için tıklayın
 


Geri Dön