26 / 04 / 2024

13 milyon emeklinin beklediği karar açıklandı! Ek ödemelerin tarihi belli oldu!

13 milyon emeklinin beklediği karar açıklandı! Ek ödemelerin tarihi belli oldu!

13 milyon emeklinin beklediği karar açıklandı: Bayramdan sonra onaylanmıştı: Eylül’de ek ödeme olarak ödenecek!



13 milyon emeklinin merakla beklediği karar açıklandı: Bayramdan sonra onaylanan ek ödemelr Eylül’de ödenecek. Emekli vatandaşlar için başlatılan yeni kampanyada nakit ihtiyacı olan emeklilere hızlı bir şekilde işlem sonucu verilerek, nakit kredi olanağı, Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden sunulmaktadır..

Emekli olan vatandaşlar, hızlı bir şekilde bankalar üzerinden nakit kredi kullanmak istiyorlarsa başvurularını gerçekleştirerek hızlı bir şekilde ihtiyaç kredisi kullanabilecek ve onaylanan bu kredilerde de aynı gün içinde hesaplarına ödemeleri geçirebilecek.

13 milyon emeklinin beklediği karar açıklandı! Ek ödemelerin tarihi belli oldu!

Emekli maaş hesabınız üzerinden yapılacak olan başvurularda 36 ay vadeli 50000 TL’ye kadar kredi kullanabileceksiniz ve Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden maaş almanız durumunda sizlere hızlı bir şekilde işlem yapılmaktadır.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön