19 / 04 / 2024

14 Şubat yaklaşırken sevdiğinzie en güzel hediye Fibabanka'dan! Çiçeksepeti'nden yüzde 15 hediyeyi kaçırmayın

14 Şubat yaklaşırken sevdiğinzie en güzel hediye Fibabanka'dan! Çiçeksepeti'nden yüzde 15 hediyeyi kaçırmayın

Sevgililer günü yaklaşırken herkesi bir telaş aldı. Sevdiğinize hediye edilecek onun ruhunu yansotan en değerli olduğunu belli edecek en güzel hediye ''çiçek.'' Fibabanka tam da bu noktada size katkı sunuyor. Kampanyanın detayları haberimizde



Kampanya Detay ve Şartları

Kampanya 01 – 28 Şubat 2023 tarihleri içerisinde Fibabanka Mobil’e giriş yapan tüm müşterilerimiz bu hakkı elde edecek Eğer ilk defa Fibabanka müşterisi olup Fibabanka Mobil’e giriş yaparsanız 2 iş günü içerisinde kodunuz aktif hale gelecektir. Kodunuzu almak için yeniden Fibabanka Mobil’e giriş yapabilrisiniz.

Kodun işlevsel olma tarihi kampanya sonu tarihinden sonra ise kampanya dışı kalacaktır.İndirim kodunuzu Fibabanka Mobil’e giriş yaparak, kampanyalar bölümünde Çiçeksepeti kampanyasının altından görüntüleyebilirsiniz.

Kazanılan %15 indirim kodu 28 Şubat 2023 tarihine kadar http://www.ciceksepeti.com/kampanyali-urunler web sitesi aracılığı ile yapılan sarı rozetli ürün alışverişlerinde işlevsel olacaktır. Bu kampanyadan her bir katılımcı, bir kez faydalanabilir.

Kampanya farklı indirim ve kampanyalar ile birleştirilemez. Kodlar tek kullanımlıktır ve bir alışverişte sadece bir adet indirim kodu kullanılabilir. İndirim, ürünler sepete ilave edildikten sonra Kupon Kodunun alakalı bölüme girilmesi akabinde uygulanacaktır. 

14 Şubat yaklaşırken sevdiğinzie en güzel hediye Fibabanka dan! Çiçeksepeti nden yüzde 15 hediyeyi kaçırmayın

Siparişin iptal veya iade edilmesi halinde indirim kodu iadesi yapılmaz veya tekrardan kullanım hakkı verilmez. Kampanya kodu kullanımı esnasında oluşabilecek teknik ve akabinde oluşabilecek hatalı ürün, teslimat gecikmesi gibi problemlerden Fibabanka mesul tutulamaz. Katılım şartlarını takip etmek kullanıcının sorumluluğundadır, kampanyaya katılan herkes kampanya şartlarını kabul etmiş olur.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön