26 / 04 / 2024

19. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı düzenlendi!

19. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı düzenlendi!

Sektörel Fuarcılık, aynı anda fuar, konferans ve ikili iş görüşmeleri (B2B) gerçekleştirerek Türkiye’de fuarcılık alanında bir ilke daha imza atmaya devam ediyor...




30 ülkeden 350 firmanın katıldığı fuarda yapılan ikili iş görüşmeleri sonucunda ise yeni ulusal ve uluslararası işbirliklerinin hayata geçirilmesi hedefleniyor.

Sektörel Fuarcılık, aynı anda fuar, konferans ve ikili iş görüşmeleri (B2B) gerçekleştirerek Türkiye’de fuarcılık alanında bir ilke daha imza atmaya devam ediyor. İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen Türkiye’nin en büyük enerji ve çevre fuarı ve konferansı 19. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı - ICCI 2013’te, 30 farklı ülkeden 350 firmanın katılımıyla bir rekor kırmayı başardı.

 

Uluslararası firmalar aynı masada

Fuarın ikinci ve üçüncü günü organize edilen ikili görüşmeler, Türk firmalarını Avrupa, Ortadoğu, Uzak Doğu ve Bağımsız Devletler Topluluğu ülkelerinden firmalar ile aynı masada buluşturdu. Yepyeni iş olanakları ve işbirliklerinin sağlanması ve ticaret hacminin genişlemesi amacıyla düzenlenen ICCI 2013 B2B İkili İş Görüşmeleri Etkinliğinde toplam 196 görüşme gerçekleşti.

21 farklı ülkeden 72 yabancı firmanın ve 84 Türk şirketin katıldığı ikili görüşmelerde Türkiye’nin ardından 19 katılımcıyla ilk sırada Almanya yer alırken, onu 13 katılımcıyla Çek Cumhuriyeti izledi. Türk ve yabancı katılımcılar arasında 155, Türk katılımcılar arasında 30, yabancı katılımcılar arasında 11 görüşme gerçekleşti.

 

2013 yılında katılım rekoru

B2B İkili İş Görüşmeleri Etkinliğine bu yıl rekor sayıda katılımcı olduğuna dikkat çeken Sektörel Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Bulak, “Türkiye’nin bölge ülkeler arasında enerji merkezi haline gelmesini sağlayan ICCI, her yıl daha fazla şirketin yer almak istediği bir organizasyon olmayı başardı. Gelecek yıl fuar alanımızı genişletmeyi ve daha fazla şirkete ICCI çatısı altında, 20’inci yılımızı kutladığımız yılda yer vermeyi hedefliyoruz.” şeklinde konuştu.


Geri Dön