16 / 04 / 2024

19. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı

19. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı

Sektörel Fuarcılık, aynı anda fuar, konferans ve ikili iş görüşmeleri (B2B) gerçekleştirerek Türkiye’de fuarcılık alanında bir ilke daha imza atmaya devam ediyor...

Yingli Solar projeleri 2013’te büyük ilgi topladı!

Yingli Solar Türkiye, ICCI 2013 – 19. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı’nda hem ana sponsor hem de katılımcı olarak yer aldı ve güneş panellerinin ve global projelerinden örneklerin sergilendiği standıyla büyük ilgi gördü...

19. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı 25 Nisan'da başlıyor!

ICCI 2013’ e bu yıl, 300 firma ve 15 bin sektör temsilcisinin katılması ve fuarda yapılacak ikili iş görüşmeleri sonucunda ise yeni ulusal ve uluslararası işbirliklerinin hayata geçirilmesi hedefleniyor...

IEA raporuna göre; yollardaki elektrikli araç sayısı 10 kat artacak

Uluslararası Enerji Ajansı (IEA) Dünya Enerji Görünümü 2023 raporu yayınlandı. Yayınlanan raporda 2030 senesinde hayatımızda nelerin değişeceği ve elektrikli araç sayısında artacağı belirtidi. İşte ayrıntılar...

Küresel petrol arzı Eylül ayında günlük 270 bin varil arttı!

Uluslararası Enerji Ajansı (IEA) tarafından açıklanan verilere göre, küresel petrol üretiminin, Eylül ayında bir önceki aya göre günlük 270 bin varil artış göstererek, 101 milyon 570 bin varile ulaştığı bildirildi.

Kış yaklaşırken gözler doğalgaza çevrildi! Doğalgaza zam gelecek mi? Gaz fiyatları için uyarı geldi

Uluslararası Enerji Ajansı (IEA) dünyadaki gaz talep artışına yönelik raporunu açıkladı. Rapora göre gaz talep artışında düşüş görülüyor. Rapor sonucuna göre uzmanlardan uyarı geldi. Kış yaklaşırken doğalgaza zam mı gelecek? Doğalgaza zam gelecek mi?

Türkiye’de 2030 yılına kadar 2,5 milyon elektrikli araç daha yollarda olacak!

Uluslararası Enerji Ajansı’na göre şu an dünyada 26 milyondan fazla elektrikli araç yollarda. Türkiye’de de TÜİK’in Ocak 2023 verilerine göre 14 bin 552 araç var ve dünya genelindeki artış göz önüne alındığında 2030 yılında 32,5 milyon elektrikli aracın trafiğe çıkması bekleniyor.

‘Türkiye’nin güneş enerjisi kurulu gücü 10 bin 7 megawatt’a ulaştı’

Uluslararası Enerji Ajansı’nın (International Energy Agency) raporu Renewables’e göre, yenilenebilir enerji kaynaklarının önümüzdeki 5 sene içinde küresel elektrik ihtiyacının yüzde 90’ından fazlasını karşılayacağı tahmin ediliyor. Yani güneşin geleceğin en güçlü enerji kaynağı olması öngörülüyor.

Uluslararası Enerji Ajansı, küresel petrol talebindeki artış tahminini yükseltti!

Uluslararası Enerji Ajansı (IEA), bu sene için küresel petrol talebine yönelik artış tahminini günlük 240 bin varil yukarı yönlü şekilde revize etti.

Petrolde tüm zamanların rekoru kırıldı!

Uluslararası Enerji Ajansı (IEA), Çin ekonomisinin öngörülenden daha hızlı toparlanmasıyla talepte yaşanacak iyileşmeye işaret ederek 2023 için küresel petrol talebi öngörüsünü günlük 200 bin varil artırdı. Günlük küresel petrol üretimi ise nisanda, mart ayına nazaran 230 bin varil azaldı.

40 ülkenin enerji bakanı söz verdi! Deprem bölgesini toparlayacağız

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili büyük etki ile vuran 2 depremin ardından yaralar sarılmaya devam ediyor.  Uluslararası Enerji Ajansının (IEA) Bakanlar Kurulu Toplantısı'nda 40 ülkenin enerji bakanları, bölgenin toparlanması için destek sözü verdi.

Petrolden bir şok haber daha! Gerçekleşirse benzin ve mazot fiyatları uçacak!

Son günlerde yükselişe geçen petrol fiyatlarıyla ilgili tüketicinin moralini bozacak bir haber daha geldi. Uluslararası Enerji Ajansı tarafından bugün yayımlanan rapora göre; küresel petrol talebi bu yıl rekora koşacak!

Rusya'ya uygulanan petrol yaptırımları üretim krizi yaratacak mı?

Uluslararası Enerji Başkanı Fatih Birol yaşanan enerji krizini ile önümüzdeki dönem sonuçlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. İşte Birol'un konuşmalarına ilişkin detaylar...

Peugeot e-2008 yılın son fırsatıyla satışta! Şarj cihazı ve 1 yıllık enerji hediyeli! 19 Aralık 2022 fiyat listesi...

Yüzde 100 elektrikli ve yüzde 100 göz alıcı Peugeot e-2008 yılın son fırsatıyla satışta. Peugeot e-2008 duvar tipi şarj cihazı ve 1 yıllık enerji hediyesiyle alıcılara sunuluyor. Peki Peugeot e-2008 Aralık fiyatları kaç lira? İşte 19 Aralık 2022 fiyat listesi...

UEA Başkanı Birol'dan enerji kriziyle ilgili flaş açıklama!

Uluslararası Enerji Ajansı (UEA) Başkanı Fatih Birol, 2023 enerji krizinin daha da zor olabileceği konusunda uyardı.

Elektrikli araç sayısında artış hız kesmiyor!

Uluslararası Enerji Ajansı’nın verilerine göre, elektrikli araç satışları bu yıl tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşabilir. Ülkeler çok yakın bir tarihte, elektrikli araçların harici bir otomotive izin vermeyeceklerini duyurdu. Peki, elektrikli araç sektöründe durumlar ne?

19. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı Haberi

19. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı


30 ülkeden 350 firmanın katıldığı fuarda yapılan ikili iş görüşmeleri sonucunda ise yeni ulusal ve uluslararası işbirliklerinin hayata geçirilmesi hedefleniyor.

Sektörel Fuarcılık, aynı anda fuar, konferans ve ikili iş görüşmeleri (B2B) gerçekleştirerek Türkiye’de fuarcılık alanında bir ilke daha imza atmaya devam ediyor. İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen Türkiye’nin en büyük enerji ve çevre fuarı ve konferansı 19. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı - ICCI 2013’te, 30 farklı ülkeden 350 firmanın katılımıyla bir rekor kırmayı başardı.

Uluslararası firmalar aynı masada

Fuarın ikinci ve üçüncü günü organize edilen ikili görüşmeler, Türk firmalarını Avrupa, Ortadoğu, Uzak Doğu ve Bağımsız Devletler Topluluğu ülkelerinden firmalar ile aynı masada buluşturdu. Yepyeni iş olanakları ve işbirliklerinin sağlanması ve ticaret hacminin genişlemesi amacıyla düzenlenen ICCI 2013 B2B İkili İş...