16 / 04 / 2024

Yingli Solar projeleri 2013’te büyük ilgi topladı!

Yingli Solar projeleri 2013’te büyük ilgi topladı!

Yingli Solar Türkiye, ICCI 2013 – 19. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı’nda hem ana sponsor hem de katılımcı olarak yer aldı ve güneş panellerinin ve global projelerinden örneklerin sergilendiği standıyla büyük ilgi gördü...




2012 yılını pazar lideri olarak kapatan, dünyada 10 bölgesel ülke ofisinde, 16 bin çalışanı, 25 yıllık tecrübesi, 4.5GW’tan fazla kurulu parkı ve 2,5GW üretim kapasitesiyle en büyük PV üreticilerinden olan Yingli Solar, bu yıl ilk kez ICCI 2013’te ana sponsor ve katılımcı olarak yer aldı. İstanbul Fuar Merkezi 9. Salon’daki standlarda kurduğu geniş teşhir alanında son teknoloji ürünü Panda ve YGE serisi güneş panellerini sergiledi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’ın da ziyaret ettiği Yingli Solar Türkiye standı fuar boyunca yoğun ilgi gördü.


ICCI 2013 organizasyonunun kendileri için çok değerli ve önemli olduğunu belirten Yingli Solar Türkiye Ülke Müdürü Uğur Kılıç, ziyaretçilerin gösterdiği ilgiden memnun olduğunu ve fuar boyunca güneş enerjisine yatırım yapmak isteyen kurumların yöneticileri ile tanışıp yeni projeler üzerinde fikir paylaşımında bulunduklarını açıkladı. Birinci yılını dolduran Yingli Solar Türkiye’nin geçen yıl olduğu gibi fuarın ilk günü akşamı VIP Network Kokteyli düzenlediğini sözlerine ekleyen Uğur Kılıç şöyle konuştu:

“ICCI enerji sektörünün tüm paydaşlarını getiren, kapsamı ve faydası anlamında Türkiye sınırlarının ötesine taşmış çok önemli bir buluşma platformu. Geçen yıl, ICCI 2012’de düzenlediğimiz VIP Network Kokteyli bizim ilk etkinliğimiz ve Yingli Solar firmasını tanıttığımız ilk çalışmamız oldu. Bu yıl ise hem ana sponsor olarak hem kurduğumuz stantla hem de ikinci kez düzenlediğimiz kokteyl ile fuarda daha etkin ve verimli bir katılım gerçekleştirdik.”



Yingli Solar Türkiye tarafından düzenlenen VIP kokteylde enerji sektörünün önemli temsilcileri bir araya geldi. Kokteylde fuara katılan şirketlerin çalışanları arasında heyecanlı ve çekişmeli bir video oyunu futbol turnuvası düzenlendi. Ayrıca kokteylin ardından Borussia Dortmund ile Real Madrid arasında oynanan Şampiyonlar Ligi Yarı Final Maçı izlendi.

Uğur Kılıç kokteylle ilgili olarak, “Yingli Solar’ın dünya genelindeki futbol sponsorluğunu öne çıkaran keyifli ve katılımcılar tarafından ilgi gören bir organizasyon oldu. Hem ICCI boyunca hem de düzenlediğimiz kokteylimizde ülkemizin enerji sektörünü büyütecek, yenilenebilir enerjinin toplam kurulu gücümüz içerisindeki payını yukarılara taşıyacak projeleri gerçekleştirecek işbirliği yapacağımız kurumlarla buluştuk” dedi.

 




Geri Dön