19 / 04 / 2024

1994 yılında lüks konutlar görücüye çıkmış!

1994 yılında lüks konutlar görücüye çıkmış!

1994 yılında Emlak Bankası tarafından Mimaroba, Sinanoba, Yahyakaptan ve Ataşehir'de inşa edilen binlerce konut görücüye çıkmış. Peşin ödemelerde ise yüzde 10'dan 16'ya varan indirimler yapılıyormuş.



1994 yılında lüks konutlar görücüye çıkmış!


Lüks daireler görücüye çıktı


Dev bir kent kuruluyor


Satışa sunulan binlerce konuttan 6 bininin Ataşehir'de bulunduğu, bir kasaba büyüklüğündeki bu uydukentte her türlü sosyal tesisin yer alacağı açıklandı.


Emlakbank'ın Mimaroba, Sinanoba, Yahyakaptan ve Ataşehir'de satışa çıkardığı evler alıcı bekliyor.


Hızla yürütülen projeler kapsamında toplam 20 bin konutun tamamlanacağını belirten Emlak Bankası yetkilileri, ''4 bin kişi geceli gündüzlü çalışıyor. Toplam 4.5 milyon metrekare alanda inşaatı sürdürüyoruz'' dediler. Banka tarafından İstanbul Kozyatağı, Ataşehir, Yahyakaptan, Sinanoba ve Mimaroba'da yapımı tamamlanmış lüks konutlar gazete ilanıyla satışa sunuldu.


Peşin ödemede büyük indirim


Birbirinden lüks binalardan oluşan uydu kentlerde dinlenme alanları, mega marketler, çocuk oyun alanları ve eğlence merkezleri bulunuyor. Konutların, peşin ödeme durumunda yüzde 10'dan 16'ya varan indirimlerle satılacağı açıklandı. Emlak Bankası yetkilileri, Ataşehir'de alıcı bekleyen villalardan bazılarının 4 milyar 346 milyon liradan satışa çıkarıldığını açıkladılar.


(1994 yılında Reşat Altın 2.536.042 liraya satılıyormuş.)


Sabah Gazetesi 11 Ağustos 1994



Abdullah Kutalmış MIZRAK/Emlakkulisi.com




Geri Dön