25 / 04 / 2024

1CoastalCity'i Abu Dabi Dubai’de yabancıya tanıtılacak!

1CoastalCity'i Abu Dabi Dubai’de yabancıya tanıtılacak!

Özyurtlar İnşaat, yeni projesi 1CoastalCity’i 8-10 Nisan'da gerçekleşecek Dubai IPS Fuarı’nda lansmana çıkaracak. Proje aynı zamanda Kuveyt ve daha sonra da Abu Dabi'de yabancı yatırımcılarla tanışacak...



Özyurtlar İnşaat, yeni projesi 1CoastalCity’i 8-10 Nisan'da gerçekleşecek Dubai IPS Fuarı’nda lansmana çıkaracak. Proje aynı zamanda Kuveyt ve daha sonra da Abu Dabi'de yabancı yatırımcılarla tanışacak.


Esenyurt, Beylikdüzü ve Bahçeşehir’de hayata geçirdiği “N” markalı projelerle bugüne kadar 28 bin kişiyi ev sahibi yapan Özyurtlar İnşaat, Büyükçekmece’de inşa edeceği yeni projesi 1CoastalCity’nin ilk tanıtımını Kuveyt, Dubai ve Abu Dabi’deki fuarlarda gerçekleştirecek. Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, “1CoastalCity, Dubai Şehi Al Maktoum'un himayesinde, 8-10 Nisan'da gerçekleşecek olan Dubai IPS Fuarı’nda lansmana çıkacak. Projemizi ayrıca 7-12 Nisan tarihlerinde yapılacak Kuveyt Emlak Fuarı’nda ve 22-24 Nisan tarihleri arasında Abu Dabi’de yapılacak olan dünyanın takip ettiği en büyük emlak fuarı Cityscape’de tanıtacağız. Yer aldığımız bu fuarlarda 1CoastalCity’nin Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Kuveyt ve Yemenli yatırımcılardan büyük ilgi görmesini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.


GAZ SIKIŞMASI VARDI, TALEP PATLADI 


Mütekabiliyet Yasası’nın çıkmasından sonra Körfez ülkelerinden ve Türki Cumhuriyetler’den Türkiye’ye büyük talep olduğunu söyleyen Tamer Özyurt, “Türkiye Arap yatırımcıların ev almak istediği ülkelerin başında geliyor” diye konuştu. İç piyasada ise seçim öncesi gaz sıkışmasına benzer bir tıkanıklık olduğunu vurgulayar Özyurt, "Seçimden hemen sonra talep patladı" şeklinde konuştu. Yeni projeleri hakkında da bilgi veren Özyurt, 5 Mayıs'ta Esenyurt'ta 2500 konutluk bir projeye daha başlayacaklarını belirtti. Şirket, Bayrampaşa ve Esenyurt'ta da dönüşüm projeleri yapmayı planlıyor. 


ÜST SEGMENTE YÖNELDİ


Bugüne kadar N markası ile orta gelir grubuna yönelik projeleriyle dikkat çeken Özyurtlar inşaat, yeni projelerinde A ve B gelir gruplarına hitap edecek. Üst segment projelerinde kullanacağı markalarin ise '1' rakamıyla başlayacağını ifade eden Özyurt, 1CoastalCity'nin ise bu projelerin ilki olduğunu belirtti. Proje, Gürpınar’da inşa ediliyor.


ESENYURT'UN İMAJINA KATKI


Esenyurt'ta bugüne kadar pek çok proje hayata geçirdiklerini hatırlatan Özyurt, "Esenyurt'ta bir imar sorunu vardı. Ancak bu sorun çözüldü. Biz şimdi Esenyurt'un kötü imajını düzeltmek ve mevcut vizyonunu yukarı doğru çekmek için bir dernek kurma hazırlığı içindeyiz. Bu derneğin başkanlığını da ben yürüteceğim" değerlendirmesinde bulundu.



Akşam Gazetesi 


Geri Dön