28 / 03 / 2024

1CoastalCity yeni proje

1CoastalCity yeni proje

Özyurtlar İnşaat, yeni projesi 1CoastalCity’i 8-10 Nisan'da gerçekleşecek Dubai IPS Fuarı’nda lansmana çıkaracak. Proje aynı zamanda Kuveyt ve daha sonra da Abu Dabi'de yabancı yatırımcılarla tanışacak...

Son 1 ayda satışa çıkan 8 yeni proje! Bu fırsatlar kaçmaz!

Ev alacak kişiler ve konut yatırımı yapacak kişiler lansman fırsatıyla satışa çıkarılan projeleri araştırıyor. Son 1 ayda toplamda 8 projenin lansmanı yapıldı. İşte son 1 ayda satışa çıkan 8 yeni proje...

TOKİ Muğla projeleri için düğmeye bastı! 99 ve 55 konutluk 2 yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Muğla Kavaklıdere'de 99 ve 55 konutluk 2 yeni proje inşa edecek. Projelenin ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Yalova Merkez'de 304 konutluk yeni proje inşa edecek! İhalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yalova Merkez'de 304 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Yalova'da 304 konutluk yeni proje inşa edecek! İhalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yalova Merkez'de 304 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

KİPTAŞ'tan Beylikdüzü Gürpınar'a 505 konutluk yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Beylikdüzü Gürpınar'da 505 konut ve 20 ticari alanlık yeni proje inşa edecek.

TOKİ Bolu Gerede'de 55 konutluk yeni proje inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bolu'nun Gerede ilçesinde 55 adet konut ve 9 adet dükkanın yer aldığı yeni proje inşa edecek.

TOKİ'den Kocaeli'ye 114 konut ve 4 dükkanlık yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli'de 115 konut ve 4 dükkanlık yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ'den İstanbul'a 211 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Ataşehir'de 211 konut ve 23 adet dükkanın yer aldığı bir yeni proje inşa edecek.

TOKİ Aydın'da 393 konutluk yeni proje inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aydın'ın Söke ilçesinde 393 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi bugün yapılacak.

Emlak Konut GYO'dan 4 yeni proje geliyor!

Yeni projelerine son sürat devam eden Emlak Konut GYO 4 yeni proje için düğmeye bastı.

TOKİ'den Siirt'e 79 konutluk yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Siirt'te 79 konutluk yeni proje inşa edecek.

TOKİ'den Alanya'ya 250 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya Alanya'da 250 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Kırşehir'e 205 konutluk yeni proje müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kırşehir Çiçekdağı'nda 205 konutluk yeni proje inşa edecek. Söz konusu projenin ihalesi yarın yapılacak.

1CoastalCity yeni proje Haberi

1CoastalCity yeni proje

Özyurtlar İnşaat, yeni projesi 1CoastalCity’i 8-10 Nisan'da gerçekleşecek Dubai IPS Fuarı’nda lansmana çıkaracak. Proje aynı zamanda Kuveyt ve daha sonra da Abu Dabi'de yabancı yatırımcılarla tanışacak.


Esenyurt, Beylikdüzü ve Bahçeşehir’de hayata geçirdiği “N” markalı projelerle bugüne kadar 28 bin kişiyi ev sahibi yapan Özyurtlar İnşaat, Büyükçekmece’de inşa edeceği yeni projesi 1CoastalCity’nin ilk tanıtımını Kuveyt, Dubai ve Abu Dabi’deki fuarlarda gerçekleştirecek. Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, “1CoastalCity, Dubai Şehi Al Maktoum'un himayesinde, 8-10 Nisan'da gerçekleşecek olan Dubai IPS Fuarı’nda lansmana çıkacak. Projemizi ayrıca 7-12 Nisan tarihlerinde yapılacak Kuveyt Emlak Fuarı’nda ve 22-24 Nisan tarihleri arasında Abu Dabi’de yapılacak olan dünyanın takip ettiği en büyük emlak fuarı Cityscape’de tanıtacağız. Yer aldığımız bu fuarlarda 1CoastalCity’nin Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Kuveyt ve...