19 / 04 / 2024

2. Dinamik İnşaat Yönetimi Zirvesi 14 Nisan'da!

2. Dinamik İnşaat Yönetimi Zirvesi 14 Nisan'da!

Türkiye’de proje yönetim bilincinin gelişmesi için 21 yıldır faaliyet gösteren İstanbul Proje Yönetim Derneği, 2. Dinamik İnşaat Yönetimi Zirvesi’ni 14 Nisan'da gerçekleştirecek.



 

Türkiye’de proje yönetim bilincinin gelişmesi için 21 yıldır faaliyet gösteren İstanbul Proje Yönetim Derneği (İPYD), bu sene 19.'sunu yapacağı Dinamikler Uluslararası Proje Yönetim Kongresi ile birlikte, 14 Nisan'da 2. Dinamik İnşaat Yönetimi Zirvesi’ni gerçekleştiriyor.

2. Dinamik İnşaat Yönetimi Zirvesi'nde; tasarım aşamasından uygulama sonunda bina teslimine kadar tüm aşamalarda; değişken koşullara karşı esneklik, müşteri memnuniyeti, iş birliği, verimlilik, yalınlık, otonomi, takım çalışması, çalışan motivasyonu temalarına odaklanan Çevik/Agile yaklaşımların belirsizlik ve karmaşıklık katsayısı yüksek projelerde başarıya katkısı masaya yatırılacak.

2. Dinamik İnşaat Yönetimi Zirvesi 14 Nisan da!

Sektörün ilk çevik takımlarının deneyimlerini aktaracakları, "Çevik Takımlarının Deneyim Paneli" ile birlikte bir de sektöre yönelik inovatif çözümler geliştiren start-up’ların inşaat sektörünün verimliliğine sağlayacakları katma değerin masaya yatırılacağı “Start-Up” paneli bulunuyor.


Geri Dön