28 / 03 / 2024

2. İnşaat ve Konut Konferansı Marriott Hotel Asia’da gerçekleşti!

2. İnşaat ve Konut Konferansı Marriott Hotel Asia’da gerçekleşti!

Hafele Ana Sponsorluğunda gerçekleşen 2. İnşaat ve Konut Konferansı 21 Ocak 2014 tarihinde Marriott Hotel Asia’da gerçekleşti. Konferans, sektördeki son gelişmeleri, iddialı ve inovatif fikirleri katılımcılarıyla paylaşma şansı verdi...



Eventuum Organizasyon tarafından gerçekleşen konferansa  sponsor olarak Panasonic Türkiye, Borusan Mannesmann, Trane Klima, Betek Filli Boya ve Çolakoğlu Metalurji yer aldı.   


Konferans, sektördeki son gelişmeleri, iddialı ve inovatif fikirleri katılımcılarıyla paylaşma şansı verdi. 200’ün üzerinde firmanın katılımcı olduğu konferansta sektör duayenleri, tüm zamanların en avantajlı yatırımları için “think-tank” yaptı. 


Konferans Gündemi Geleceğe Yön Haritası Çizdi.


İnşaat Sektörüne Genel Bakış, İnovasyon ve Katma Değer Yaratma Gerekliliği, 2013 Işığında 2014′te Beklenen Trendler, Küresel Ekonomik Dalgalanmalara Karşı Riskleri ve Fırsatları Yönetme, Sürdürülebilir Kentler Tasarlamak ve Mega Şehircilik Projeleri/Futuristik Kentler, Kentsel Dönüşüm Sürecinde Hukuksal Sorunlar ve Çözüm Önerileri, Sürdürülebilir Farklılık ve Kalkınma için Yeşil Ekonomi, Yeni Yükselen Trend: Karma Projeler, Metropollerde Butik Yaşam; Butik Projeler, Gayrimenkul Geliştirme ve Satışında İnovatif Yöntemler, Maketten Satış ve Satış Kapatan Hamleler konularına değinilen konferansta 11 farklı profesyonel görüşlerini aktardı. 


Konferansın seçkin konuşmacıları arasında İNDER adına Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi DURBAKAYIM, Aşçıoğlu Grup adına Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar AŞÇIOĞLU, Reidin Adına

Gelişen Avrupa Bölgesi İş Geliştirme Müdürü  Mete VARAS,  Dati Holding  adına Yürütme Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Dr. Ulvi SÜVARİOĞLU, NEF Yönetim Kurulu Üyesi Erden TİMUR, Avukat Erdal DAYIOĞLU, ÇEDBİK Başkanı Dr. Duygu ERTEN,  Egeyapı Group Yönetim Kurulu Başkanı İnanç KABADAYI,  Erguvan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Emre MARAŞLI, Konut Market Yönetim Kurulu Başkanı  Hakan YENER  ve Buvan Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Hakan BUVAN yer aldı.



Eventuum Organizasyon Genel Müdürü Pınar Kopuz, organizasyonun oldukça başarılı geçtiğini, bir önceki organizasyona göre ciddi başarı ve büyüme elde ettiklerini belirti. Kopuz, Türkiye’de B2B (business-to-business) konseptinde gerçekleştirilen tek ve en büyük organizasyon olan İnşaat ve Konut Konferansı sayesinde katılımcıların ticari faaliyetlerine vizyon kattıklarını belirtti.  


İklimlendirme Konferansı, İnşaat ve Konut Konferansı gibi başarılı organizasyonlarının sektör tarafından yüksek ilgi gördüğünü ve bu organizasyonların devam edeceğini vurguladı. 

   



Geri Dön