26 / 04 / 2024

inşaat konferansı

inşaat konferansı

Hafele Ana Sponsorluğunda gerçekleşen 2. İnşaat ve Konut Konferansı 21 Ocak 2014 tarihinde Marriott Hotel Asia’da gerçekleşti. Konferans, sektördeki son gelişmeleri, iddialı ve inovatif fikirleri katılımcılarıyla paylaşma şansı verdi...

7. Uluslararası Çimento ve İnşaat Konferansı 10-11 Nisan'da!

10-11 Nisan 2013 tarihlerinde Grand Cevahir Hotel, İstanbul’da 7. Uluslararası Çimento, İnşaat ve Teknoloji Konferansı düzenlenecek

Tebernüş Kireçci'nin moderatörlüğünde İnşaat ve Konut Konferansı!

İnşaat sektörünün ticari ve güncel olarak tartışılarak, sektöre yeni yaklaşımlar getirilmesine katkı sağlayacak bir platformda profesyoneller bir araya geliyor...

İnşaat ve konut sektörünü 2022'de neler bekliyor?

İnşaat ve Konut Konferansı'nın dokuzuncusu gerçekleştirildi. Sektörün önde gelen isimleri inşaat ve konut sektörüne ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Uludağ Üniversitesi yerleşkesindeki cami ve külliye inşaatı tam gaz!

Uludağ Üniversitesi Görükle Yerleşkesi'nde 10 bin metrekare taban alanında inşaatı devam eden ve cami inşaatının fiziki gerçekleşmesinde yüzde 50'ye ulaşılan projenin külliye kısmında konferans salonu, toplantı odaları, kütüphane de mevcut.

Bursa Keles'teki sosyal hizmet binasının inşaatı tamamlanıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Keles'te hayata geçirilen; bünyesinde otopark, restoran, düğün salonu, konferans salonu ve fuaye alanı da bulunan sosyal hizmet binasının inşaatı tamamlanmak üzere.

Türk ve Amerikan iş dünyası inşaat sektörünü değerlendirecek!

Türk ve Amerikan iş dünyası, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle bu yıl sanal ortamda düzenlenecek 38'inci Amerikan-Türk Konferansı'nda, iki ülkenin ekonomik, ticari ve stratejik ilişkilerini değerlendirecek, inşaat sektörü de konuşulacak.

8. İnşaat ve Konut Konferansı 14 Ocak'ta!

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşları, 8. inşaat ve konut konferansında sektördeki değişimleri değerlendirmek için buluşuyor. 8. İnşaat ve Konut Konferansı 14 Ocak'ta yapılacak...

7. İnşaat ve Konut Konferansı'nda geleceğin trendleri belirlendi!

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünün en seçkin buluşması sayılan bu yıl yedincisi gerçekleştirilen İnşaat ve Konut Konferansı’nda geleceğin konut trendleri belirlendi.

7. İnşaat ve Konut Konferansı 15 Ocak'ta!

Gayrimenkul sektörü temsilcilerini buluşturacak İnşaat ve Konut konferansı 15 Ocak 2019’da İstanbul'da düzenlenecek. Bu yıl 7’ncisi gerçekleşecek fuar, inşaat sektörünün öncü kuruluşlarını bir araya getirecek.

İnşaat sektöründe gelecek trendleri teknoloji belirleyecek!

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünün en seçkin buluşması olarak görülen ve önem taşıyan 6. İnşaat ve Konut Konferansı dün Ataşehir Marriott Hotel Asia’da gerçekleştirildi. 

Bosch İnşaat ve Konut Konferansı 9 Ocak'ta başlıyor!

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünü bir araya getirmek için gerçekleştirilecek olan Bosch İnşaat ve Konut Konferansı, 9 Ocak 2018 Salı günü Ataşehir Marriott Hotel Asia’da yapılacak. 

Bosch İnşaat ve Konut Konferansı 9 Ocak'ta!

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünün öncü kurumları sektörün VIP buluşma adresi sayılan 6. İnşaat ve Konut Konferansı 9 Ocak'ta gerçekleştirilecek.

6. İnşaat ve Konut Konferansı için geri sayım başladı! 

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünün öncü kurumları sektörün VIP buluşma adresi sayılan 6. İnşaat ve Konut Konferansı 9 Ocak 2018'de gerçekleştirilecek.

Gayrimenkul sektörü 5. İnşaat ve Konut Konferansı'nda bir araya geldi!

Türk gayrimenkul sektörüne yön veren inşaat ve konut sektörü, 5. İnşaat ve Konut Konferansı'nda bir araya geldi.

5. İnşaat ve Konut Konferansı bugün!

İnşaat sektörünün önde gelen isimleri bugün başlayacak olan İnşaat ve Konut Konferansı'nda bir araya gelecek. Bu yıl 5. senesi olan konferansta inşaat ve gayrimenkul sektörünün 2017'deki durumu değerlendirilecek.

inşaat konferansı Haberi

inşaat konferansı

Eventuum Organizasyon tarafından gerçekleşen konferansa  sponsor olarak Panasonic Türkiye, Borusan Mannesmann, Trane Klima, Betek Filli Boya ve Çolakoğlu Metalurji yer aldı.   


Konferans, sektördeki son gelişmeleri, iddialı ve inovatif fikirleri katılımcılarıyla paylaşma şansı verdi. 200’ün üzerinde firmanın katılımcı olduğu konferansta sektör duayenleri, tüm zamanların en avantajlı yatırımları için “think-tank” yaptı. 


Konferans Gündemi Geleceğe Yön Haritası Çizdi.


İnşaat Sektörüne Genel Bakış, İnovasyon ve Katma Değer Yaratma Gerekliliği, 2013 Işığında 2014′te Beklenen Trendler, Küresel Ekonomik Dalgalanmalara Karşı Riskleri ve Fırsatları Yönetme, Sürdürülebilir Kentler Tasarlamak ve Mega Şehircilik Projeleri/Futuristik Kentler, Kentsel Dönüşüm Sürecinde Hukuksal Sorunlar ve Çözüm Önerileri, Sürdürülebilir Farklılık ve Kalkınma için Yeşil Ekonomi, Yeni Yükselen Trend: Karma Projeler, Metropollerde Butik Yaşam; Butik Projeler, Gayrimenkul Geliştirme ve Satışında İnovatif Yöntemler, Maketten Satış ve Satış...