27 / 04 / 2024

Bursa Keles'teki sosyal hizmet binasının inşaatı tamamlanıyor!

Bursa Keles'teki sosyal hizmet binasının inşaatı tamamlanıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Keles'te hayata geçirilen; bünyesinde otopark, restoran, düğün salonu, konferans salonu ve fuaye alanı da bulunan sosyal hizmet binasının inşaatı tamamlanmak üzere.



Bursa’ya değer katacak projeleri kararlı adımlarla hayata geçiren Bursa Büyükşehir Belediyesi kent genelinde çalışmalarına devam ediyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre; bu çalışmalar kapsamında Keles ilçesine inşa edilen sosyal hizmet binasında son çalışmalar yapılıyor. Keles’in Cuma Mahallesi’nde bodrum, zemin, artı 2 kat olarak toplam 2970 metrekare inşaat alanı bulunan projenin bodrum katında 15 araçlık bir otopark alanı ve teknik odalar, zemin katında 3 adet dükkan, 60 kişilik restoran ve mutfak, birinci katında 250 kişilik düğün salonu ve ikinci katında da 185 kişilik konferans salonu ile fuaye alanı yer alıyor.

Bursa Keles teki sosyal hizmet binasının inşaatı tamamlanıyor!

Keles’e değer katacak 

Keles'e değer katacak projelerin bir bir hayata geçeceğini söyleyen Bursa Belediye Başkanı Alinur Aktaş,  “Merkeze göçün önlenmesi açısından özellikle dağ ilçelerimize büyük önem veriyoruz. Bir taraftan bu bölgelerde kırsal kalkınma hamleleri gerçekleştirirken, diğer taraftan halkımızın yaşam kalitesini yükseltecek hizmetleri de devreye alıyoruz. Bünyesinde konferans salonu ve düğün salonunu da barındıran bu hizmet binası halkımızın önemli bir talebiydi. Artık çalışmaları tamamlamak üzereyiz. En kısa zamanda hizmete açarak, halkımızın bu alandaki ihtiyacını gidermiş olacağız. Şimdiden Keles’e hayırlı olsun” dedi.

 

Bursa Millet Bahçesi ihalesi yarın!


Geri Dön