24 / 04 / 2024

Gebze itfaiye müfreze binasının inşaatı tamamlanıyor!

Gebze itfaiye müfreze binasının inşaatı tamamlanıyor!

Kocaeli’nin farklı noktalarına yeni İtfaiye Müfreze binaları hayata geçiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze itfaiye müfreze binasının inşaatını tamamlıyor.



Kocaeli’nin farklı noktalarına yeni İtfaiye Müfreze binaları hayata geçiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bu binalardan birini de Gebze ilçesi Beylikbağı Mahallesi’ne yapıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, çalışmaları hızla devam eden binanın tüm katlarda tesviye betonu imalatı tamamlanırken dış cepheler de renklendi. Günün şartlarına uygun hayata geçirilen modern müfreze binası, her an olaylara müdahale için hazır bulunan itfaiyecileri barındıracak. Bina genelinde alçı sıva ve saten alçı imalatlarına devam eden ekipler, dış cephe mekanik traverten kaplama işlerine başladı.


TÜM KATLARIN BETONU DÖKÜLDÜ

Gebze İtfaiye Grup Amirliği’ne bağlı olacak olan yeni bina, bulunduğu çevredeki olaylara ilk müdahalenin üssü olmuş olacak. Yapının inşaat çalışmaları hummalı şekilde sürerken yapının istinat duvarlarının toprak altında kalan kısımlarının drenaj imalatı da tamamlandı. Çatı oluklarındaki eksik kalan kısımları da bitiren ekipler, tüm katların tesviye beton işlerini tamamladı. 


MÜFREZE BİNASI 4 KATLI OLACAK

Bodrum katları, zemin ve bir kat şeklinde Gebze Beylikbağı Mahallesi’nde hayata geçirilen yeni müfreze binasının yapım çalışmaları sürüyor. Toplam 2500 metrekare kullanım alanına sahip olacak olan yapının 693 metrekarelik 2’nci bodrum katında su deposu ve diğer mekanik odalar yer alacak. 1250 metrekarelik 1’inci bodrum katında ise kapalı otopark, elektrik odası, eğitim salonu, ısıtma odası, çamaşır odası ve mescit bulunacak.


Geri Dön