29 / 03 / 2024

Sakarya 3. OSB itfaiye müfreze binası tamamlandı!

Sakarya 3. OSB itfaiye müfreze binası tamamlandı!

Sakarya'da 3. OSB bünyesinde hayata geçirilen itfaiye müfreze binasının inşaatı tamamlandı.



Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakarya 3. OSB bünyesinde yer alan  itfaiye müfrezesinin açılışı yapıldı. Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, gerçekleştirilen törene Vali Ahmet Hamdi Nayir, Söğütlü Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, Söğütlü Belediye Başkanvekili Necmettin Alper, 3. OSB Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Güneş, sanayici ve iş adamları ile çok sayıda davetli katılım gösterdi. Başkan Ekrem Yüce, müfreze açılışından sonra 3. OSB toplantısına katıldı, faaliyet gösteren firmaları ziyaret etti.

Destek teşekkürü

3. OSB Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Güneş konuyla ilgili olarak,  “Burası gerçekten önemli bir alan. Bizim tarafımızdan bir itfaiye alanının yapılması ve bir aracın temin edilmesi için bir protokol yaptık. Biz organize sanayi de arkadaşlarımızın vermiş oldukları katılım paylarını önemsiyoruz. İtfaiye müfrezesinin yapımında tasarruf her zaman bizim önceliğimiz oldu. Büyükşehir Belediyemizin de bize vermiş olduğu destekler çok önemli. Bu müfreze ile bölgedeki mahalle ve ilçelere hizmet sunulabilecek. Rabbim’den bu müfrezeye hiç ihtiyaç duymayacağımız bir süreç diliyor, hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.


Hayırlı olsun


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce konuyla ilgili olarak şu şekilde konuştu: “4 araç kapasiteli yeni itfaiye binamız fiziki imkânlarıyla Söğütlü ilçemize ve OSB’ye hizmet sunacaktır. Ayrıca modern itfaiye aracını hibe ederek destek olan OSB yönetimimize ve tüm firmalara teşekkür ediyorum. İnşallah itfaiye hizmetleri Büyükşehir Belediyemizin uhdesinde gerçekleştirilecek. Büyükşehir Belediyesi olarak itfaiye teşkilatımızın ilçelerde teşkilatlanmasını çok önemsiyoruz. Kısa süre önce Hendek’e kazandıracağımız yeni itfaiye binasının temelini attık. İnşallah etkin müdahale ile olası olumsuzluklara karşı hazır olmaya devam edeceğiz. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Hayırlı uğurlu olsun” 
 


Geri Dön