29 / 03 / 2024

Karamürsel’e itfaiye müfreze binası inşa edilecek!

Karamürsel’e itfaiye müfreze binası inşa edilecek!

Kentteki yatırımlara son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel ilçesine yeni bir müfreze binası inşa edecek.



 

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi itfaiyenin daha sağlıklı görev yapabilmesi için yenilikler yapıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, itfaiyenin görevde kullandığı araçları çağın gereklerine göre baştan sona yenileyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olası olaylarda can ve mal kaybını en aza indirmeyi hedefliyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bu amaçla İtfaiyeye yeni müfreze binaları da inşa ediyor.

3 KATLI

Geçtiğimiz Aralık ayında İzmit Terminal Müfreze Binası için ihaleye çıkan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bir müfreze binası da Karamürsel’e inşa edecek. 3 katlı olarak tasarlanan yapının inşaat alanı bin 800 metrekare olarak belirlendi. Bina bodrum, zemin ve bir kat şeklinde inşa edilecek. Kocaeli Karamürsel İtfaiyesi Yeni Müfreze Binası 5 araç kapasitesine sahip olacak.

BİNA BÖLÜMLERİ

Karamürsel İtfaiyesi Yeni Müfreze Binası'nın bodrum katında; eğitim salonu, mescit, şadırvan, nomeks- çamaşır odası, su deposu, ısıtma merkezi bulunacak. Zemin katında; garaj, idare birimleri, kütüphane, dinlenme salonu, yemekhane, mutfak yer alırken, birinci katta yatakhaneler ve spor salonu yer alacak.

5 ŞUBAT’TA İHALE

Müfreze binasının yapım ihalesi 5 Şubat 2018 tarihinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İhale Salonu’nda saat 11.00’de gerçekleştirilecek.

 

 


Geri Dön