29 / 03 / 2024

sakarya itfaiye binaları

sakarya itfaiye binaları

Sakarya'da 3. OSB bünyesinde hayata geçirilen itfaiye müfreze binasının inşaatı tamamlandı.

Sakarya Hendek itfaiye hizmet binasının temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Hendek’te inşa edilecek itfaiye hizmet binasının temeli atıldı

Sakarya Hendek İtfaiye Binası'nın inşaatı tamamlanıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Hendek İtfaiye Binası'nda çalışmalar son aşamaya geldi. Yeni itfaiye binasının kısa süre içerisinde hizmete açılması bekleniyor. 

İzmir Sakarya Mahallesi'ndeki tarihi binalar yıkılıyor!

İzmir'de son günlerde yaşanan sağanak yağmur nedeniyle Sakarya Mahallesi'nde birkaç tarihi yapı yıkıldı. Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Orhan Beşikçi bugünkü köşe yazısında bu yıkımları kaleme aldı. 

Sakarya Hendek itfaiye binası hizmete açılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Hendek itfaiye binasının bahar aylarında hizmete girmesi bekleniyor. 

Balıkesir'de depreme dayanıklı itfaiye binaları inşa ediliyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi kent genelindeki itfaiye binalarını yeniliyor. Şehir içerisinde bunulan binalar depreme dayanıklı hale getiriliyor. 

Sakarya Hendek, yeni itfaiye binası için gün sayıyor!

Sakarya'nın Hendek ilçesine bağlı Başpınar Mahallesi'nde 2 bin 600 metrekare alana yeni itfaiye binası inşa ediliyor. 91 ilçeye hizmet verecek binanın kaba inşaatı bitti.

Sakarya Geyve'de 23.6 milyon TL'ye satılık fabrika binaları!

Geyve İcra Dairesi, Sakarya Geyve'de bulunan tek katlı kargir havai fişek oyuncak ve kimya fabrika binaları ve tarlasını satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 23 milyon 668 bin 793 TL olarak belirlendi. 

Çukurova Havalimanı ihalesi yapıldı!

Çukurova Havalimanı’nın iç ve dış hatlar, kargo, kule ve itfaiye binaları yapım ve işletim ihalesi bugün saat 10.00’da gerçekleştirildi. İhalede, 5 yatırımcı grub yer aldı. Ön görülen yatırım tutarı 250 milyon euro...

Sakarya’da 7 bin bina depreme hazır değil!

İstanbul Marmarada 1999 yılında meydana gelen depremde  Sakarya en çok zarar gören kentlerden biriydi. Sakarya genelinde binaların hala büyük bölümünün deprem yönetmeliğine uygun olmadığı ortaya çıktı...

Sakarya’daki 4 bin bina kentsel dönüşüm bekliyor!

Manisa depreminin Sakarya’da da hissedilmesinin ardından Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak:“Vatandaşların çok katlı, deprem yorgunu binaları terk etmesi lazım.” dedi.

Sakarya'da 8 bin bina için yıkım kararı yolda!

Sakarya'da İmar Barışı’ndan yararlanan 80 bin bina mercek altına alındı. Ankara’dan gelen müfettişler yalan beyanda bulunan ve binalarına eklenti yapan kişilerle ilgili hukuki süreç başlattı.

Sakarya Kocaali'ye yeni itfaiye binası inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Meclisi bugün toplanıyor. Gerçekleştirilen toplantıda 54 maddelik gündem oylanacak.

Sakarya 3. OSB itfaiye müfreze binası tamamlandı!

Sakarya'da 3. OSB bünyesinde hayata geçirilen itfaiye müfreze binasının inşaatı tamamlandı.

Sakarya Hendek itfaiye hizmet binasının temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Hendek’te inşa edilecek itfaiye hizmet binasının temeli atıldı

sakarya itfaiye binaları Haberi

sakarya itfaiye binaları

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakarya 3. OSB bünyesinde yer alan  itfaiye müfrezesinin açılışı yapıldı. Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, gerçekleştirilen törene Vali Ahmet Hamdi Nayir, Söğütlü Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, Söğütlü Belediye Başkanvekili Necmettin Alper, 3. OSB Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Güneş, sanayici ve iş adamları ile çok sayıda davetli katılım gösterdi. Başkan Ekrem Yüce, müfreze açılışından sonra 3. OSB toplantısına katıldı, faaliyet gösteren firmaları ziyaret etti.

Destek teşekkürü

3. OSB Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Güneş konuyla ilgili olarak,  “Burası gerçekten önemli bir alan. Bizim tarafımızdan bir itfaiye alanının yapılması ve bir aracın temin edilmesi için bir protokol yaptık. Biz organize sanayi de arkadaşlarımızın vermiş oldukları katılım paylarını önemsiyoruz. İtfaiye müfrezesinin yapımında...